Macintosh G5 interne Hard Drive installatie

Macintosh G5 interne Hard Drive installatie


In tegenstelling tot veel Macintosh-computers, is de Power Mac-lijn ontworpen met vele gebruiker vervangbare delen. De Power Mac G5 ondersteunt twee interne harde schijven. De G5 is ontworpen voor gemakkelijk toegang tot de interne drive bays, zodat u gemakkelijk toevoegen van een tweede station of vervanging van een oude. De Power Mac G5 ondersteunt seriële ATA harde schijven die 3,9 inch door 5.7 inch meten diep door 1 inch hoog.

Instructies

1

Sluit uw computer met behulp van de optie "Afsluiten" in het "Apple" menu. Toestaan dat de computer koel gedurende vijf minuten dan een metalen deel van de buitenkant van de computerkast te verspreiden van de statische elektriciteit uit uw lichaam raken. Haal de computer uit het stopcontact en andere verbonden apparaten.

2

Til de hendel op de achterkant van de computer terwijl de linker zijpaneel in plaats. De bovenkant van het linker zijpaneel lager dan til deze omhoog en weg van de computer.

3

Zoek de drive bays in de rechter bovenhoek van de computerkast. Als u een nieuw station toevoegt, schroef de gidsen van de vier station uit de scheidingslijn aan de linkerkant van de drive bay. Schroef één station gids in elk van de vier schroefgaten op de harde schijf. Er moeten twee gaten aan weerszijden van de harde schijf. Als u een oude schijf vervangt, verwijder de oorspronkelijke schijf door het draaien van de vazal van de schijf naar beneden in de verticale positie, dan schuif de oorspronkelijke verdrijven. Schroef de station-gidsen uit de originele handleiding en installeer hen in het nieuwe station.

4

Schuif het nieuwe station langzaam in een lege drive bay. Draai het tabblad Station baai naast de drive bay in de horizontale positie vergrendelen van de drive op zijn plaats.

5

Trek de stekker, die aan de linkerzijde van het achterpaneel, uit de bovenste drive worden moet. Trek de stekker uit de buurt van het geval voor toegang tot de tweede macht-connector. Steek de tweede macht-connector in de bovenste drive en de eerste stekker in het station van de bodem.

6

Sluit de datakabel aan de onderkant van de bays voor harde schijven op de connector van de gegevens op de schijf van de bodem. Als unplugged, sluit de datakabel aan de bovenkant van de bays voor harde schijven op de connector van de gegevens op de bovenste drive.

7

De onderkant van het zijpaneel vallen plaats dan de bovenkant van het zijpaneel van de spil op zijn plaats bij de bovenkant van het geval. Duw de achterste vergrendeling tot veilige het deelvenster. Sluit de voeding en uw apparaten.

Tips & waarschuwingen

  • De bovenste hard drive slaat meestal besturingssysteem van uw computer. Het verwijderen van dit station zal leiden tot uw computer om te stoppen met functioneren totdat u het besturingssysteem opnieuw moet installeren.