Mac DVI naar ADC-Adapter

Mac DVI naar ADC-Adapter


Een DVI-naar-ADC-adapter is een standalone apparaat dat verbindt een Apple flat-panelbeeldscherm of soortgelijke LCD-scherm met een Apple Display Connector aan op de Digital Visual Interface-connector op uw Mac. De signalen converteert van uw computer de adapter automatisch naar signalen die de Apple beeldscherm kan verwerken. DVI-naar-ADC adapters variëren in prijs en zijn direct beschikbaar via Apple en derden resellers.

Specificaties

Een DVI-naar-ADC-adapter bevat een enkele DVI-aansluiting, een USB-kabel, een elektrische netsnoer en een enkele ADC connector. In het midden van de adapter is een onderdeel van 5 bij 5-inch aanwezig die verwerkt en converteert het digitale videosignalen van uw computer naar de monitor ADC taalcode-instellingen kunnen weergeven. Een DVI-naar-ADC-adapter kabel lengte is zes voet en de adapter is wit van kleur.

Stroomvereisten

De middelste component van het apparaat bevat ook de ingebouwde voeding compatibel met een 100-240-volt stopcontact met een 50-tot-60 hertz rating. Voeding van het apparaat heeft een spanning van de uitvoer van 26V±1.5V DC met een maximum van 90 watt van de macht.

Systeemvereisten

Uw Mac-systeem moet draaien OS 9.2.2 of hoger te gebruiken een DVI-naar-ADC-adapter. De adapter is niet compatibel met oudere versies van het Mac-besturingssysteem noch de adapter is compatibel met Apple of andere merk CRT-beeldschermen. Vanaf januari 2012, DVI-naar-ADC-adapter is compatibel met de volgende Mac-systemen: PowerBook G4 Power Mac G4, Mac mini, MacBook en MacBook Pro, Mac Pro, PowerBook G4 (met DVI-poort) en Power Mac-systemen. De adapter is compatibel met de ATI RAGE 128 Pro 1 ATI Radeon PCI 1 en NVIDIA GeForce4 Ti grafische kaarten en de volgende Apple LCD displays: 15 - en 17-inch Apple Studio Display, de 20 - en 22-inch Apple Cinema Display en de 23-inch Apple Cinema HD Display bewaakt.

Resoluties en kwesties

Bij het gebruik van een DVI-naar-ADC-adapter, is de adapter alleen aanvaarden en verzenden op de rating van een resolutie van 1280-door-1024 pixels op het LCD-scherm. Andere resolutie-instellingen niet verzenden en gegevens correct wordt weergegeven op uw monitor. Merkt u onleesbare beelden en verminkte tekst bij het gebruik van een rating van de resolutie dan 1280-door-1024. Als u een Mac met een Intel-processor, iMac G5-systemen, en Power Mac G5 (eind 2005) of latere systemen, monitor slaap en macht functies worden niet ondersteund door DVI naar ADC adapters-moet u handmatig uitschakelen uw monitor om te voorkomen dat de afbeeldings- en tekstinstellingen inbranding.