Lijst van gratis Firewalls

Lijst van gratis Firewalls


Firewalls beschermen computers tegen hackers die toegang hebben tot netwerken zonder autoriteit, kwaadaardige programma's die schade toebrengen aan systemen en phishing-programma's verzamelen, weergeven of uitzending van persoonlijke gegevens zonder toestemming. De firewalls fungeren als de sloten op uw voordeur die tegen indringers beschermen. Gratis firewalls zijn beschikbaar voor u uw systeem thuis of op kantoor te beschermen tegen schadelijke indringers.

NetDefender

NetDefender is een gratis antiphishing firewallprogramma die ook voorkomt dat indringers toegang tot PC's. Het beschikt over een Internet Protocol (IP)-filter dat binnenkomende en uitgaande verkeer via beleid gebaseerde verkeer-controle instellingen ontworpen om te helpen verminderen online blootstelling aan potentieel schadelijke programma's beperkt. NetDefender, kan bijvoorbeeld worden gebruikt door beheerders, zoals beheerders information technology (IT), om te voorkomen dat kantoorpersoneel toegang tot websites die niet zijn gerelateerd aan het werk. Dit vermindert de kansen op het downloaden van bestanden die schadelijk zijn voor office pc's.

Comodo Firewall

Gratis Firewall Comodo biedt twee modi van installaties--alleen-firewall mode en Comodo Internet Security mode. Firewall-lezenmodus biedt elementaire netwerken bescherming met firewallbeveiliging, antivirus software en een proactieve security suite. De proactieve security suite beschikt over een sandbox-component die bestand systeem /registry virtualisatie en minst-bevoorrechte gebruiker account beginsel ter bestrijding van onbekende schadelijke software (malware) combineert. Comodo Internet Security suite biedt compleet systeem bescherming met een geïntegreerde firewall en geavanceerde beveiligingsvoorzieningen, zoals Wi-Fi-beveiliging. Internet Security suite is beschikbaar voor een gratis 30-dagen trial.

Firewall van de buitenpost

Firewall van de buitenpost is een gratis persoonlijke firewallprogramma ontwikkeld met open architectuur door de Firewall van de buitenpost van Agnitum Ltd. biedt elementaire bescherming met firewall, antivirus en antispyware-beveiligingsfuncties. Het verdedigt tegen onbekende malware door controle op de activiteiten van de geïnstalleerde toepassingen. Andere functies omvatten een real-time statistieken Netwerkcontrole, bruikbaarheid steun tools voor veelgebruikte toepassingen en illegale beëindiging preventie. Van Agnitum Outpost Security Pro biedt een uitgebreide gratis Internet security suite met antivirus, firewall, spam-fighting, website veiligheid en proactieve bescherming tools om te waken tegen Internet risico's.

Zone Alarm Firewall

Zone Alarm gratis Firewall biedt bidirectionele firewallbescherming tegen indringers doordat PCs onzichtbaar voor hackers. Het beschermt ook tegen spyware waarmee persoonlijke gegevens worden verzonden met het Internet zonder toestemming. Zone Alarm Firewall Pro en Zone Alarm Internet Security suite bieden geavanceerde beveiligingsfuncties, met inbegrip van vooraf downloaden bescherming die waarschuwt wanneer iemand is bezig met een gevaarlijk programma downloaden. De ouderlijk stuurorganen beschikken over filters en blokkeert ongeschikte websites. Zone Alarm Firewall Pro en Zone Alarm Internet Security suite zijn beschikbare downloads van gratis testversies.