Lightbox JS V2.0 Tutorial

Lightbox JS 2.0 is een JavaScript-applet waarmee foto's op een eenvoudige, onopvallende wijze door te bedekken het beeld op de top van bestaande webinhoud wordt weergegeven. Bovendien, Lightbox JS 2.0 donkerder gemaakt aan de bestaande webinhoud wanneer de afbeelding wordt weergegeven om te minimaliseren van afleiding, zoals de gebruiker de weergegeven afbeelding bekijkt. Dit script is ontworpen voor websites die rond fotografie, zoals kunstenaars portefeuilles draaien, maar het is ook een uitstekende keuze voor e-commerce, zakelijke en persoonlijke websites, zodat de gebruiker gemaximaliseerd versies van miniatuurafbeeldingen te bekijken zonder te navigeren naar een andere webpagina.

Instructies

1

Download Lightbox JS 2.0 van de Lightbox-website. De download is gratis, en de downloadlink is gelegen in het midden van de home page (zie bronnen).

2

Dubbelklik op het gedownloade bestand Lightbox unzip het. Gebruik WinZip, UnRAR, StuffIt Expander of een ander hulpprogramma voor het uitpakken.

3

Open de resulterende map met de naam "Lightbox 2.0."

4

Kopieer de mappen uit de Lightbox-map in de hoofdmap van uw website. Als er naamconflicten map, wijzigen de bestaande mappen, in plaats van de Lightbox-mappen, zoals de Lightbox applet is gebaseerd op de namen van de mappen om goed te functioneren.

5

Voeg de volgende code in de header van alle webpagina's waarmee u Lightbox JS 2.0 gebruikt:

< script type = "text/javascript" rel = "lightbox" title = "mijn caption" > afbeelding #1 < /a >

"Afbeeldingen/foto-1.jpg" vervangen door de map image, image bestandsnaam en extensie. Om verschillende afbeeldingen weergeven als een groep, de titel van de groep te voegen na de rel = "lightbox". De code voor drie afbeeldingen ziet er zo uit:

< een href = "afbeeldingen/foto-1.jpg" rel = "lightbox [roadtrip]" > afbeelding #1 < /a >

< een href = "afbeeldingen/foto-2.jpg" rel = "lightbox [roadtrip]" > beeld #2 < /a >

< een href = "afbeeldingen/foto-3.jpg" rel = "lightbox [roadtrip]" > beeld #3 < /a >

Weer, vervangen door de sjablooncode de code voor de locaties van uw respectieve afbeeldingen.