Levensverwachting van een USB Flash Drive

Levensverwachting van een USB Flash Drive


Een USB flash drive meestal kosten tussen $20 en $100, afhankelijk van de grootte van het optreden en de fabrikant. De levensverwachting van dit type schijf is van belang omdat het apparaat klein is en lijkt te zijn kwetsbaar. Alvorens een aankoop te doen, is het belangrijk om te begrijpen van het mechanisme en de werking van de USB flash drive.

Betekenis

Overdracht van gegevens van het ene punt naar het andere is van vitaal belang in zakelijk en persoonlijk gebruik. Een USB-flashstation is een apparaat voor gegevensopslag dat vaak is klein genoeg om te passen in de palm van uw hand. Veel modellen zijn voorzien van een zeer belangrijke ketting haak. Volgens «««Candidity.org, een USB-flashstation gebruikt de flash-geheugen van de computer via een USB-poort. Dit geeft aan dat de USB flash drives een snelle, draagbare manier zijn te communiceren vanaf de USB-drive op de computer.

Feiten

Volgens Brian K. Lewis van Slo Bytes USB Flash Drives verslag bevat een USB-flashstation een stevige printplaat zonder alle roerende mechanismen. Een siliconen chip aangesloten binnen de flash drive is "niet-vluchtig geheugen." Niet-vluchtig geheugen is niet vereist voor een voedingsbron te functioneren en te houden van opgeslagen gegevens. Dus, een USB-flashstation houdt gegevens voor onbepaalde tijd, ten minste gedurende 10 jaar, zonder enig verlies van informatie. Omdat een kunststof behuizing de printplaat omringt, dropping, beschadigt gooien of wassen niet de USB flash drive.

Functie

Meestal beweegt een standaard USB flash drive gegevens uit één bron naar de andere. U kunt bijvoorbeeld uw USB-drive om een gedownload bestand overbrengen van de ene PC naar de andere. U kan ook foto's vanaf uw computer verplaatsen naar back-up op je PS3. Aangezien de levensverwachting van de gegevens op een USB flash drive minstens 10 jaar is, sommigen gebruiken een grotere GIG schijf als het belangrijkste back-upapparaat.

Waarschuwing

De levensverwachting van een USB flash drive kan worden beperkt vanwege zijn omvang. Het compacte formaat van dit apparaat is een troef in dat het is draagbaar, maar een aansprakelijkheid in dat het gemakkelijk kan worden misplaatst en verloren. Inname van het station naar school, werk of op een business trip gevaarlijk kan zijn. Zelfs rond uw huis, kunnen deze apparaten opdagen ontbreekt. Wanneer het opslaan van belangrijke documenten en geheime informatie, is het essentieel om te houden van de flash drive op een specifieke locatie. Retourneren altijd na gebruik de flash drive naar deze locatie.

Oplossing

De functie van het schrijven en wissen op een USB flash drive is de belangrijkste levensverwachting-Bron. Volgens het verslag van Brian K. Lewis-Slo Bytes USB Flash Drives, flash drives zijn geschikt voor het verwerken van 10 duizend tot 10 miljoen schrijven en wissen operaties tijdens hun leven, afhankelijk van de bron, alsmede de specifieke USB-drive. Hoe dan ook, zal een flash drive meestal overleven een standaard harde schijf. De voornaamste bezorgdheid over de levensverwachting van een flash drive zijn schade als gevolg van verwaarlozing en steeds verloren of gestolen.