Leuk Online typen spelletjes

Als u voldoende typen vaardigheden, fantastische typen vaardigheden hebt, of willen verhogen van uw snelheid en nauwkeurigheid, zijn er veel plezier te typen spellen die kunnen u op de proef gesteld. Deze snelle spelletjes helpen u uw woorden per minuut, evenals uw nauwkeurigheid meten.

Toetsenbord revolutie

Dit is voor iedereen die heeft gezien Dance Dance Revolution, de typen versie. Aan het begin kiest u uw niveau van spelen--van begin tot geavanceerde. Vervolgens kies je je song en uw avatar. Wanneer het spel begint krijgt u brieven binnen bubbels aan de bovenkant van het scherm te zien. Deze brieven zal beginnen te zweven omhoog vanaf de onderkant op verschillende snelheden. Het object is dat bepaalde letter of symbool typt wanneer er binnen de bubble om van punten. Sommige letters wordt een zwevende werkbalk door sommigen snel, langzaam, dus je moet worden op uw vingers.

SPATIEBALK Invaders

Dit is de typen versie van Space Invaders. Om te verslaan van de buitenaardse invasie moet u de woorden onder de vreemdelingen typen voordat ze de aarde bereiken. Beweegt u zich op het volgende niveau wanneer u hebt verslagen al de aliens, evenals de ruimteschepen die zweven door aan de bovenkant van het scherm. De woorden in dit spel zijn een mix van zowel echte woorden als onzin.

Typer Shark

In Typer haai bent je een duiker die gaan in de Oceaan. Voordat u begint, kunt u uw niveau van ervaring van beginner tot extreme. Het doel is de woorden op de zijkanten van haaien correct typt voordat ze verleden zwemmen. Er zijn ook kleinere bedreigingen, zoals de Piranha's met losse letters, cijfers en symbolen aan hun zijden. Een wapen om u te helpen is uw zapper, die alles op het scherm aanvallen zal als je in de problemen. Echter duurt de zapper om te laden, zodat u kunt het slechts spaarzaam gebruiken. Als u krijgen vooruitgang, het begin van de haaien komen op het scherm sneller, er zijn meer van hen, en de woorden langer.

Typen Monster

U tegenover Godzilla! Hier zijn je jezelf verdedigen tegen een monster en het monster's vuurballen door het intikken van een magische spreuk op het scherm. De spreuk bevat hoofdletters letters, leestekens en symbolen. U moet alles correct typt zodat de spell werk. Om te verslaan de vuurballen, moet u het koord van aantallen typen op hen voordat ze je bereiken.