Lenova Laptop specificaties

Lenovo produceert drie algemene klassen van laptop, die allemaal aanpasbaar binnen een bepaald bereik van specificaties. De meest betaalbare laptops van de onderneming behoren tot zijn "Essentieel" productlijn, terwijl haar mid-range en top-of-the-line producten tot de "IdeaPad" en "ThinkPad" lijnen, respectievelijk behoren.

Essentials

Met ingang van 2010 snelheid het vennootschappelijk essentiƫle lijn bereiken in processor van 2.1 GHz tot 2,4 GHz. Elke laptop heeft een maximale capaciteit van het RAM-geheugen van 4MB en een maximale harde schijfcapaciteit van 500 GB, met uitzondering van het G560-model, die maxes op 320 GB.

IdeaPads

De IdeaPad lijn bestaat uit laptops, netbooks en tabletten. De meer compacte netbooks en tabletten zijn voorzien van 1.66 GHz processors en 1 GB RAM. Een uitzondering hierop is de 06513EU, die bij 1.83 GHz met 2 GB RAM loopt. IdeaPad laptop processor snelheden variƫren van 1.3 tot 2,93 GHz. Deze modellen hebben van 4 tot 6 GB van RAM-capaciteit.

ThinkPads

-Processors uit de familie van de ThinkPad uitvoeren bij snelheden tussen de 2.0 en 2,66 GHz. opmerking dat, terwijl een 2,93 GHz IdeaPad technisch werkt sneller dan een 2,66 GHz ThinkPad, de ThinkPad is voorzien van een vier-core processor de IdeaPad's twee-core. Hierdoor is de ThinkPad meer taken tegelijk uitvoeren. ThinkPads hebben overal van 2 tot 16 GB van RAM.