Laptopbatterij Tips oplossen

Laptops zijn gevoelig voor allerlei problemen, sommige van de meest voorkomende draaien rond de batterij en vermogen kabels. Als u problemen met uw laptop waarbij een gebrek aan macht ondervindt, uw zenuwen kalmeren en ontvang het oplossen van problemen. Vindt u dat de oplossing eenvoudig is.

Lees de handleiding

Laptop handleidingen hebben vaak gegevens over de uitbreiding en/of het behoud van het leven en de capaciteit van de batterij. Afhankelijk van de laptop fabrikant en batterij type, kunnen instructies variëren van nooit gebruik van een lichtnetadapter als uw batterij volledig is opgeladen of volledig ontladen de accu zo vaak als eens per week.

Stopcontact

Het probleem is, niet per se iets te maken met uw laptop. Neem een moment en controleer of het stopcontact dat u gebruikt om uw accu werkt, probeer een andere afzet helemaal.

Kabelverbindingen

Kan er een onderbreking in de energiestroom waardoor de batterij te blijven ongeladen. Controleer aansluit alle kabelverbindingen, met inbegrip van het stopcontact, de transformator vak verbinding (indien aanwezig) en de verbinding met de achterkant van uw laptop.

Controleer de batterij

Verwijder de batterij uit de laptop en controleer of er geen puin in of rond de verbindingen is en dat de batterij nog steeds zonder speling aan de eenheid past. Controleer ook voor elke andere verklikker tekenen, zoals brandplekken of tekenen van een effect.

Bel de fabrikant

Als u niet kunt oplossen van uw probleem door middel van deze stappen, zult in ieder geval u vrij goed geïnformeerd over wat is niet het probleem. Bel de laptopfabrikant van uw en zien wat ze kunnen doen om te helpen.