Kunt u worden betaald Per vertoning met Google Adsense?

Als een webmaster is een optie die u hebt om geld te verdienen met uw site met Google AdSense. Dit is een programma waarbij Google-advertenties op uw website hosting en het delen in de inkomsten betaald door adverteerders. Terwijl de meeste van deze advertenties te betalen elke keer dat iemand op een klikt, kunnen ze ook betalen per vertoning--telkens een wordt weergegeven op een webpagina, al of niet de viewer op het klikt.

CPC versus CPM-advertenties

Wanneer adverteerders voor het Google Adwords-programma aanmelden, kunnen zij veel functies die zijn gekoppeld aan hun advertenties aanpassen. Een van de belangrijkste factoren die zij kunnen beslissen over is of ze willen betalen elke keer dat iemand op een advertentie klikt of elke keer dat het wordt weergegeven. Met CPC of kosten-per-klik, reclame, betalen adverteerders een bedrag elke keer dat iemand op een advertentie klikt. Met CPM, of kosten per miljoen, adverteerders betalen voor 1000 duizend vertoningen. Zij stelt het tarief dat zij bereid zijn te betalen voor deze vorderingen en daarna betalen telkens hun advertentie wordt weergegeven.

Webmasters gebrek aan keuze

Wanneer u deelneemt aan het programma van Google AdSense, krijgt je niet te kiezen of uw website advertenties worden weergegeven in de CPC- of CPM-indeling. De algoritmen van Google berekenen welke advertenties beste geschikt zou worden naar uw site en kiest voor degene die u het meest zal betalen. Wanneer iemand een van uw pagina's bezoekt, zal de Google-code een advertentie in de pagina invoegen. Het zou een CPC- of een CPM-advertentie en het kan worden gewijzigd op elk bezoek.

Concurrerende advertenties

De advertenties die worden weergegeven op Google in wezen concurreren tegen elkaar voor plaatsing. De manier waarop die ze concurreren is met advertentie kwaliteit en hoeveel zij bereid zijn te betalen. Wanneer een advertentie een hoge klikfrequentie heeft, wat betekent dat een hoog percentage van mensen tikken daarop, ontvangt het premie plaatsing in de Google ad network. Als adverteerders bereid om meer geld te betalen zijn, ontvangt de advertenties ook premie plaatsing. Dit betekent dat CPM adverteerders bereid zijn moeten te betalen als ze willen concurreren met CPC-advertenties.

Overwegingen

Omdat adverteerders iets anders voor CPC en CPM-advertenties betalen, heeft Google om een geavanceerde berekening gebruiken om te bepalen welke advertenties worden weergegeven. De Google-algoritme berekent in wezen de effectieve kosten van 1000 vertoningen voor kosten-per-klik adverteerders. De effectieve kosten voor deze CPC-reclame is vergeleken met de kosten-per-indruk-advertenties. Het algoritme ook rekening wordt gehouden met de click-through rate en andere factoren bij het bepalen welke advertenties zal uiteindelijk worden weergegeven op uw site.