Kunt u Outlook Express E-mail op een andere Computer controleren?

Kunt u Outlook Express E-mail op een andere Computer controleren?


Als je op de toepassing Outlook Express lezen en verzenden van e-mail vertrouwen, moet u wellicht moeite proberen om uw berichten wanneer uit de buurt van uw computer te controleren. Om rond dit probleem, kunt u extern bureaublad inschakelen op uw computer thuis en maak verbinding met het vanaf een andere PC via de Remote Desktop-functie van het Windows-besturingssysteem. Eenmaal aangesloten, kunt u de toepassing Outlook Express uitvoeren zoals u normaal zou en controleer uw e-mail.

Extern bureaublad inschakelen

De functie Extern bureaublad van het besturingssysteem Windows XP Professional is standaard uitgeschakeld. Voordat je in staat om te controleren uw e-mail van Outlook Express op een andere computer, moet u dit inschakelen. Om dit te doen, open het menu Start, klik met de rechtermuisknop op "My Computer" en kies "Eigenschappen". Ga naar het tabblad Extern aan de bovenkant van het venster Eigenschappen. Schakel het selectievakje "Gebruikers extern verbinding maken met deze computer toestaan" en klik "OK" om de instellingen te bewaren. Extern bureaublad is nu ingeschakeld op uw PC.

Verbinding met extern bureaublad

Om te controleren uw e-mail van Outlook Express op een andere computer, moet u uw thuiscomputer ingeschakeld om extern bureaublad om correct te functioneren. Open het menu Start op het externe systeem om te verbinden met uw computer, en ga in de lijst alle programma's. Dan Vouw de submappen accessoires en communicatie en klik op "Verbinding met extern bureaublad." Typ de hostnaam of het IP-adres van uw computer in het veld Computer en druk op de knop 'Verbind'.

Toegang tot Outlook Express

Na het maken van een eerste verbinding met uw computer via Extern bureaublad, zal u worden gevraagd om in te loggen. Gebruik dezelfde gebruikersnaam en wachtwoordreferenties op die u gebruikt om in te loggen op uw computer thuis. Na dat, u ziet uw thuiscomputer in een virtuele omgeving en zal zitten kundig voor besturing van het alsof u er gewoon achter zit. Dat betekent dat u kunt openen van het menu Start, klik op het pictogram 'Outlook Express' uw e-mailprogramma te starten en verbinding maken met uw e-mailaccounts. Zodra Outlook Express is voltooid openen, klik op de "Inbox" om te controleren op nieuwe e-mail.