Kunt u "Nu kopen" toevoegen aan een actieve eBay veiling?

EBay "Nu kopen" functie kunnen kopers om items rechtstreeks in plaats van te winnen ze met behulp van de traditionele veiling van de site te kopen. U bepalen of u wilt een Buy-It-Now-prijs op uw objecten bieden bij het maken van elk item aanbieding. Als u op een later besluit tijd die u zou willen bieden nu kopen op een item, kunt u de aanbieding herzien zonder het annuleren van de veiling.

Creatie van de veilingen

De Buy-It-Now-functie wordt meestal toegevoegd tijdens het maken van een aanbieding op eBay veiling. Het vereist een aparte prijs worden ingevoerd dat is ten minste 10 procent hoger dan de startprijs van de veiling, tenzij de aanbieding is voor een voertuig in het eBay-Motors-gedeelte van de site. Zodra de veiling aanbieding wordt ingediend en op de site live gaat, kunnen eBay-gebruikers bieden op de veiling beginnen, zelfs als je verwaarloosd om toe te voegen een nu kopen-prijs.

Herziening van de aanbiedingen

Als u een nu kopen-prijs toevoegen aan een aanbieding die nog leven wilt, kunt u dit doen door een herziening van de aanbieding. Opzoeken van het item in het "Alle verkochte" gedeelte van 'Mijn eBay' en klik op "Herzien" uit het menu van de vervolgkeuzelijst acties voor het item aanbieding. De aanbieding van de veilingen pagina bewerken wordt geopend, zodat u wijzigingen aanbrengen met de aanbieding, zoals nodig. Voer een nu kopen-prijs en klik op "Verzenden" om op te slaan van de herziene aanbieding met de optie vaste prijs.

Beperkingen

Een Buy-It-Now-prijs worden niet toegevoegd aan een veiling die reeds heeft ontvangen biedingen; bij het benaderen van de revisie-pagina, wordt de optie voor het toevoegen van een vaste prijs grijs weergegeven. De herziening moet ook worden gemaakt met ten minste 12 uur afloopt op de veiling, zoals de optie niet beschikbaar zijn als de veiling in minder dan 12 uur eindigt. De nu kopen-prijs moet hoger zijn dan $0.99 en voldoen aan de eis van de 10 procent met betrekking tot het eerste bod.

Opnieuw aanbieden van een object

Als biedingen reeds zijn ontvangen of er is minder dan 12 uur afloopt op uw veiling, kunt u de veiling te annuleren en opnieuw aanbieden om toe te voegen een nu kopen-prijs. Als minder dan 12 uur blijven, moet de veiling geen biedingen op het worden geannuleerd. Annuleren van een bod, bezoek "van eBay einde mijn aanbieding vroege" vorm en het artikelnummer invoert voor de veiling. Klik op de "Annuleren biedingen en einde notering vroeg" optie als er biedingen op het object en de meer dan 12 uur afloopt in de aanbieding. Klik op een reden voor het annuleren en de aanvraag wilt indienen. Zodra de veiling aanbieding wordt geannuleerd, aanbieden en een Buy-It-Now-optie toevoegen aan de nieuwe aanbieding.