Kunt u het omkeren van een PowerPoint?

Samenstellen van een Microsoft PowerPoint-presentatie omvat het toevoegen van tekst, afbeeldingen of video's, maar soms, handmatig manipuleren van de objecten op het scherm kan leiden tot een meer aangepaste diavoorstelling. Hoewel sommige presentatie-makers kunnen hebben vertrouwd op de opmaak van technieken zoals inversie in andere programma's, is het niet een optie beschikbaar in PowerPoint.

Definitie

De Merriam-Webster woordenboek biedt twee verschillende richting-gerelateerde definities voor "omkeren"--naar iets ondersteboven en om haar om te draaien. Een ander inversie praktijk is iets in de tegenovergestelde kleuren van de oorspronkelijke renderen. In sommige softwareprogramma's is omkeren een klikbare optie off van een werkbalk of het lint. Microsoft PowerPoint een inversie-optie voor de dia's niet bieden, maar er zijn een paar creatieve oplossingen om iets in de zelfde ader.

Kleur inversie

In een grafisch ontwerpprogramma gaat kleur inversie meestal taking een spiegelbeeld en waardoor zij met de tegenovergestelde kleuren op een kleurenschaal of, in sommige gevallen, het maken van een foto kijken, alsof het een overbelichte negatief. In PowerPoint, handmatige kleur inversie is mogelijk, maar het is nergens in de buurt een exacte wetenschap. Hebt u om gissingen over de kleuren die worden gebruikt in de hele presentatie en oogbol hun tegenstellingen. Bijvoorbeeld, als u van een witte achtergrond gebruikmaakt, is te klikken op het tabblad "Ontwerp", de "Achtergrondstijlen" menu selecteren en doorklikken naar zwart waarschijnlijk de beste weddenschap. Proberen te meten van de exacte arcering zoals ecru voor jet of de "eggshell" aan ebony is echt niet mogelijk. De problemen met dezelfde opmaak toepassen op gekleurde tekst in PowerPoint. Als tekstkleur wilt wijzigen, gebruikt u de knop "tekstkleur" op het tabblad "Start".

Dia oriëntatie inversie

Dia's met tekstvakken en afbeeldingen die worden ingevoegd op hen gerichte kan worden omgekeerd, maar dia's met behulp van thema's uit de "Design" lint of afbeeldingen als achtergronden via de knop "Achtergrondstijlen" niet kunnen ingevoerd. Als u wilt omkeren van een tekstvak-- of het ondersteboven--Klik op het tekstvak en een kleine groene stip weergegeven. Draai de stip 180 graden totdat het tekstvak ondersteboven is. Dezelfde functionaliteit is van toepassing op afbeeldingen, hebben ook de groene stip. Als u wilt spiegelen een afbeelding als een spiegelbeeld, klik op de foto brengen de "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" tab. Klik op de knop "Draaien" op het lint en klik op 'Horizontaal spiegelen'. Tekstvakken staan niet spiegelbeeld inversie.

Dia volgorde inversie

Omkeren van de volgorde van dia's is waarschijnlijk de eenvoudigste van de drie methoden, hoewel gebruikers uitvoeren van dit proces hebben zal graag aandacht besteden aan de manier waarop die ze de Diaserie shuffle. In dit soort inversie, je bent eigenlijk de volgorde van de dia dek flip-flopping zodat de laatste dia is in de eerste, de tweede-na-laatste dia wordt de tweede dia, enzovoort. De eenvoudigste manier om dit te doen is te klikken op de "View" lusje bij de bovenkant van het scherm-PowerPoint. Klik op de "Diasorteerder" knop en het scherm verandert naar een mini storyboard van uw presentatie. Let op wat er op de eerste dia, meestal de titel van de presentatie. Klik vervolgens en sleep de allerlaatste dia en vóór de eerste dia laten vallen. Alle dia's shuffle beneden één plaats. Herhaal met de nieuwe laatste dia (die was eerder de tweede-na-laatste dia) en zet het neer tussen de nieuwe eerste en nieuwe tweede dia's. Totdat de oorspronkelijke eerste dia is nu de laatste en de gehele dia dek heeft is ondersteboven.