Kunt u foto's vanaf een V Cast telefoon downloaden met een Mac?

Kunt u foto's vanaf een V Cast telefoon downloaden met een Mac?


De V gegoten netwerk is speciaal ontworpen voor toegang tot en het delen van video, audio en beeld inhoud. Dit kan betekenen dat het verkrijgen van toegang tot inhoud vanaf het Internet naar uw telefoon, alsmede het opslaan van foto's die je hebt genomen met uw camera op uw bureaucomputer. Als je een Mac hebt, kun je de V CAST-service te gebruiken en opslaan van uw foto's vanaf uw telefoon naar uw computer--je alleen hoeft om te controleren of heb je een paar dingen om het systeem goed te laten werken.

Systeemvereisten

Alleen Mac-gebruikers met specifieke systemen kunnen toegang tot het netwerk van V gegoten, dus zorg ervoor dat uw Mac te controleren voordat u in de service investeert. Eerst moet, u beschikken over een Intel-processor en een minimum van 100 MB van de harde schijf de V CAST-software te installeren. U moet ook minimaal 256 MB RAM-geheugen, en Mac OS X 10.5 of hoger worden uitgevoerd. Daarnaast moet u QuickTime 6 of hoger hebben.

Controleer Computer

Mac-gebruikers hebben een relatief eenvoudige manier om te controleren of ze de nodige items op hun computers. Klik het "apple"-pictogram aan de bovenkant verlaten van uw computer en klik vervolgens op "Over deze Mac '." Hier ziet u het processortype, besturingssysteemversie en het type processor daar vermeld. Door te klikken op 'Meer informatie', kunt u meer informatie over de RAM-geheugen en harde schijf ruimte op uw computer. Om informatie te krijgen over uw QuickTime-versie, typ "QuickTime" in de Finder op de rechterbovenhoek van uw computer, QuickTime openen en vervolgens 'QuickTime Player' in de rechterbovenhoek van uw scherm, klik op "Over QuickTime Player."

Mediamanager

De software waarmee uw telefoon V CAST en uw Mac te "praten" met elkaar is de V gegoten Media Manager. Zodra u hebt vastgesteld dat uw Mac compatible, "bureaublad" app te downloaden vanaf de website van Verizon V CAST. Zodra u geïnstalleerd op uw computer hebt,
u moet een USB-poort beschikbaar op uw apparaat aansluit op uw computer. Uw telefoon moet komen met een USB-kabel aan op de computer aansluit.

Compatibele telefoons

Houd in gedachten dat alleen omdat uw Mac-computer compatibel met V gegoten is betekent niet dat uw telefoon compatibel met V gegoten zal zijn. Volgens Verizon, niet alle telefoons zijn compatibel met bepaalde soorten video, foto's of muziek-- en niet alle telefoons zijn compatibel met zowel de desktop-app en de mobiele app. Als u een idee wat uw beperkingen kunnen worden, controleren de Verizon V CAST Desktop App compatibel en V CAST Mobile App compatibel pagina's.