Kunt u een Upgrade naar een krachtigere laptopbatterij?

Kunt u een Upgrade naar een krachtigere laptopbatterij?


De gemiddelde laptop gebruiker nodig heeft om zijn machine unplugged op een regelmatige basis te gebruiken. Programma's zijn steeds resource zware en dus sneller afvoeren batterijleven. Upgraden van een laptop batterij is een kwestie van beschikbaarheid. Als er geen betere en compatibele batterij vervaardigd voor uw laptop model is, je heb pech.

Aantal cellen

9-cel batterijen zijn omvangrijker dan zes-cel batterijen, maar uiteraard hebben een hogere heffing potentieel. Een persoon die op zoek om te upgraden zijn batterij dient het aantal cellen in die de huidige accu heeft te identificeren. De meest voorkomende opstellingen gebruiken vier - en zes-cel batterijen. Consument laptopbatterijen kunnen maximaal 16 cellen hebben.

Samenstelling van de batterij

Alle onlangs vervaardigde batterijen zijn samengesteld uit lithium-ion cellen. De oude norm was nikkel, maar een upgrade van een dergelijke batterij is investeren in een nieuw systeem. Daarom is het belangrijker om te kijken naar het aantal cellen en milliamp uur (mAH) rating.

Milliamp-uur (mAH) Rating

Een laptopbatterij met een hogere mAH rating geeft een met een grotere opslagcapaciteit voor energie. Aftermarket en niet-originele fabrikant batterijen bieden vaak compatibel batterijen die hogere mAH classificaties dan originele batterijen hebben.

Het kopen van een Upgrade/vervanging

De voordeligste route bij het vinden van een upgrade is door middel van een niet-originele fabrikant handelaar. Niet OEM batterijen zijn qua kwaliteit aan OEM-batterijen. Ze zijn ook gemakkelijker om te bestellen en minder duur. Ze komen over het algemeen met one - oor fabrikant garanties.

Een nieuwe batterij installeren

Het installeren van een vervangende batterij is zo eenvoudig als het verwijderen van de oude en de nieuwe invoegen. Nieuwe batterijen hebben echter bepaalde procedures te volgen. Zie de verwijzing "Laptop batterij Tips' hieronder.