Kunt u een externe Monitor met een HP Laptop?

Met behulp van een externe monitor met een HP laptop strekt zich uit van de machine bruikbaarheid en biedt u meer scherm "real estate" in de meeste gevallen. Bovendien, wanneer een externe monitor in Windows 7, u de HP laptop monitor kunt en de externe tegelijk--elk met een eigen ruimte op het scherm controleren, verdubbeling schijnbaar schermgebied.

Configureren van een externe Monitor met een HP Laptop

De laptop en de externe monitor uitschakelen. Zoek de VGA-aansluiting op de achterkant van de laptop. De VGA-connector komt overeen met de stekker van de externe monitor. De monitor aansluiten op de computer met behulp van de VGA-connector. De monitor aansluiten op een voedingsbron. Zet de computer en de externe monitor inschakelen. Windows zal automatisch vinden van de tweede monitor en kunt u het apparaat te configureren.

Vensters 7 en de externe Monitor

In Vensters 7 bepaalt het weergave-instellingen-configuratievenster hoe de computer samenwerkt met de externe monitor. Bijvoorbeeld, laat de interface configuratie van het beeldscherm, zodat het bureaublad van Windows wordt weergegeven alleen op de externe monitor, alleen op de laptop monitor, of op beide monitoren weergegeven. De weergave-instellingen toestaan je ook om extra beeldschermeigenschappen configureren

Toegang tot de weergave-instellingen in Windows 7

Om het dialoogvenster Beeldscherminstellingen in Windows 7 te openen, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Aanpassen." Klik op 'Weergave instellingen' onder de kop "Verschijning en geluid". Het dialoogvenster Instellingen voor Display zal lanceren. Klik op het tabblad met het label 'Monitors' het externe beeldscherm worden geconfigureerd. Configureren van andere opties naar wens, dan klik op "OK" als de wijzigingen wilt opslaan.

Het uitgebreide bureaublad?

Een van de configuraties die kunnen worden ingesteld in de sectie weergave-instellingen is de mogelijkheid om het gebruik van de externe monitor als een "Extended Desktop". Dit verdubbelt in wezen van het scherm onroerend goed door de externe monitor van een voortzetting van de HP laptop scherm weergeven. Een interessant aspect van het uitgebreide bureaublad is dat elke monitor worden gelijktijdig van verschillende lopende toepassingen weergeven kan, in wezen een verdubbeling van uw werkgebied.