Kunnen de bladwijzers worden opgeslagen in HTML-indeling worden geïmporteerd in de bladwijzers op een nieuwe Computer?U kunt uw bladwijzers om zowel tijd en moeite besparen bij het benaderen van uw e-mail, online gemeenschappen, controle van de voorraden of online winkelen. Als u sterk afhankelijk zijn van de bladwijzers of "favoriete" websites, zal u wilt meenemen wanneer u overschakelt van computers. Zijnde kundig voor importeren van uw bladwijzers in HTML-indeling naar een nieuwe locatie, zorgt u ervoor dat u niet hoeft te handmatig toevoegen.

Achtergrond

Bladwijzers, ook bekend als "favorieten", zijn websites hebt hebt bezocht en hebt opgeslagen in uw webbrowser profiel. Hierdoor hebt u snel toegang tot uw meest bezochte websites door het openen van de link van het bladwijzermenu, venster of werkbalk (afhankelijk van de configuratie van uw browser). Bladwijzers verblijf opgeslagen zelfs nadat u duidelijk uw geschiedenis zo zelfs als een website een adres moeilijk te onthouden is, u niet hoeft te accumuleren geschiedenisitems of herhaaldelijk bezoek een website om ervoor te zorgen dat het blijft opgeslagen. U kunt in browsers om bladwijzers te exporteren--of op andere browsers of computers-- en deze te importeren in een verscheidenheid van formaten ook.

HTML-bladwijzers

Als bladwijzers naar een bestand met HTML of Web-pagina opslaat, kunt u hen in uw browser openen en weergeven als links. U kunt kiezen voor het importeren van uw bladwijzers in HTML-indeling zodat u kunt deze importeren in andere browsers en koppelingen handmatig te openen. Hebt u veel bladwijzers, die uw browser prestaties vertragen kunnen, mag u behouden sommige van uw bladwijzers minder gebruikte in de winkel, met behulp van dit formaat.

Importeren

Wanneer u Firefox gebruikt, kunt u de volledige bibliotheek openen vanuit het menu Bladwijzers of door te drukken op de "Ctrl" "Shift" en "B" tegelijkertijd ingedrukt. De "Importeren en back-up"-menu kunt u direct het importeren van bladwijzers uit een HTML-bestand op uw computer. Het proces voor het importeren van bladwijzers in Google Chrome is iets ingewikkelder, aangezien u de manager van de referentie openen moet door te klikken op het pictogram hulpprogramma's, die wordt gevormd als een moersleutel. U kunt vanaf hier, klikt u op "Organiseren" en kies de optie voor het importeren van bladwijzers. Chrome accepteert standaard HTML-bladwijzer bestanden. Ten slotte kunt Internet Explorer importeren of exporteren van inhoud van het menu "Bestand". Als het niet standaard wordt weergegeven, drukt u op "Alt". Internet Explorer moet u de importlocatie (bestand), het type import (Favorieten) en de locatie van het bestand selecteren.

Overwegingen

Uw bladwijzerbestand wellicht een uitbreiding van een van beide ". HTML 'of'. HTM". Beide van deze bestanden bevatten de hypertext markup language. Uw browser moet ofwel map herkennen. Een andere overweging is de volgorde van bladwijzers nadat u ze hebt geïmporteerd. Aangezien browsers favorieten anders rangschikt, moet u wellicht te doen sommige herschikken om uw bladwijzer organiseren zoals u verkiest. Firefox gebruikt bijvoorbeeld de "bookmarks toolbar" map voor bladwijzers die worden weergegeven op een werkbalk op het scherm terwijl Internet Explorer gebruikt de "Favorietenbalk." Aldus, moet u bladwijzers boeken naar de juiste map bij het importeren van bookmarks tussen browsers.