Kleur toevoegen aan een Post van Craigslist

Kleur toevoegen aan elke advertentie die je op Craigslist post om bepaalde woorden of regels met tekst meer aandacht. Craigslist kunt u HTML-code gebruiken in een advertentie niet alleen om het lettertype en de tekengrootte wijzigen, maar ook de kleur van de tekst wijzigen. Vermijd het gebruik van te veel kleuren in de advertentie, als dit blijken kan storend of vervelend aan Craigslist lezers die geïnteresseerd in uw bericht zijn.

Instructies

1

Ga naar de startpagina van Craigslist en kies de "Post-advertenties"-optie in de hogere linkerhoek van de pagina. Klik op een categorie (en een sub-categorie, indien van toepassing) voor uw vacature.

2

Geef je bericht een titel, type in uw geografische locatie en voer een prijs voor het product of de dienst die u aanbiedt, indien van toepassing. Voer uw e-mailadres en kies of u wilt dat Craigslist weergeven of verbergen.

3

Het samenstellen van de hoofdtekst van uw bericht zonder opmaak in eerste instantie of met behulp van HTML. Zorg ervoor dat uw advertentie heeft betrekking op alle relevante gegevens van uw aanbieding en antwoorden eventuele vragen iemand het lezen van dat de advertentie zou hebben.

4

Klik met uw muis tegenover het woord van de woordgroep die u kleuren wilt. HTML-code rond het woord van de zin als volgt invoeren:

< font color = "blue" > deze tekst is blauw. < / lettertype >

5

Klik op "Doorgaan" om uw advertentie bekijken en bevestigen dat de kleur wordt weergegeven. Klik op "Doorgaan" weer, de volgorde van de CAPTCHA-ingang en klik op 'Verzenden'. Wachten op een bevestiging e-mail van Craigslist, en wanneer ze aankomt in uw postvak in, klik op de koppeling in het bericht uw advertentie activeren.

Tips & waarschuwingen

  • Craigslist ondersteunt de volgende kleuren: zwart, blauw, fuchsia, groen, kastanjebruin, Marine, olijf, paars, rood en teal.