Kenmerken van Computers in het netwerk op de markt

Kenmerken van Computers in het netwerk op de markt


Computers in het netwerk zijn werkstations ontworpen als laag in individuele kracht, maar sterk, als het gaat om samenwerken en het delen van resources in een lokaal netwerk. Netwerkcomputers presteren vaak beter dan afzonderlijke computers als het gaat om multitasking, graphics, CPU en geheugen capaciteit omdat ze kunnen maken gebruik van het naburige ongebruikte bronnen op een computer. Computers in het netwerk zijn beste wanneer gebruikt voor visueel gebaseerd werk zoals animatie, rendering beelden, simulatie, wiskundige Staanplaatsen en 3D ontwerp van het mechanische engineering. Er zijn twee belangrijke leveranciers van werkstations: Dell en HP. Sun Microsystems biedt gebaseerd UNIX-werkstations. Bij het kiezen van een lijn van werkstations, is het belangrijk om te beslissen op welke de werkstations zijn nodig voor, of ze een nadruk op multitasking, grafische of 3D-werk, betrouwbaarheid of kosten hebben.

Netwerkcomputer kenmerkenDe meerderheid van de kwaliteit, betrouwbare werkstations met ingang van 2010 kunnen worden gekocht van twee bedrijven: HP en Dell.


Netwerk en workstation-computers zijn gebouwd met een nadruk op betrouwbaarheid, prestaties en multitasking. Werkstations gebruiken professionele high-performance grafische kaarten van dergelijke NVIDIA Quadro in plaats van hoogwaardige kaarten spellen, zoals NVIDIA's GeForce gericht. Als het gaat om multitasking, hebben netwerkcomputers vaak meerdere processorsockets en een groter aantal geheugensockets dan normale personal computers, waardoor het mogelijk is voor hen om te behandelen veeleisende taken en resources delen. Als het gaat om betrouwbaarheid, hebben workstation-computers vaak ondersteuning voor ECC-geheugen. ECC-geheugen is foutcorrigerende geheugen, waardoor een computer veel minder gevoelig voor fundamentele problemen en veel betrouwbaarder dan een normale personal computer op de lange termijn.

Kortom, klasse werkstations hebben vaak een groot aantal geheugensockets kundig voor toepassing geregistreerde modules, betrouwbaar besturingssysteem, high-performance-professionele grafische kaart, meerdere displays, meerdere processorsockets, high-end CPU's en ondersteuning voor fout corrigeren van geheugen.

Soorten werkstations

Kenmerken van Computers in het netwerk op de marktEr zijn verschillende soorten computers die worden verkocht als werkstations of computers in het netwerk. Met ingang van 2010 heeft de meerderheid van de markt x 86-64-microprocessors in workstation-computers gebruikt. Computers in het netwerk een besturingssysteem Windows, Linux, Mac OS X of Solaris 10. Met ingang van 2009 is het enige bedrijf om door te gaan met het produceren van Unix-werkstations Sun Microsystems. Een paar leveranciers verkocht zelfs mono socket systemen als werkstations, maar in het algemeen zij worden niet beschouwd als normaal, hoge kwaliteit werkstationsystemen zoals de SGI Virtu VS3xx of de HC10 van IBM.

De meerderheid van de kwaliteit, betrouwbare werkstations vanaf 2010 kunnen gekocht worden bij twee staat bedrijven: HP en Dell.

Dell-WorkstationsHP is een ander bedrijf dat een speciale lijn van workstation-computers heeft.


Dell is een toonaangevende fabrikant van workstation-computers. Het heeft verschillende soorten werkstations, alle georiënteerd voor de behoeften van de verschillende consument. Het heeft de werkstations die zijn ontworpen voor mensen die een heleboel werk met 2D- of 3D-modellen of computer-aided opstellen. Een ander soort workstation is ontworpen voor geavanceerde engineering, technische en wetenschappelijke gegevensverwerking en multi-threaded/multitasking toepassingsomgevingen. Er zijn ook werkstations ontworpen voor ruimte-multi-threaded/multitasking workstationomgevingen zoals financiële analyse, digitale video en inhoud ontwerp. In 2010, de lijn van Dell-computers ontworpen voor netwerk of werkstation gebruik heette de Dell Precision-lijn, met inbegrip van de Dell Precision T1500, Dell Precision T7500, Dell Precision T5500 en de Dell Precision T3500.

HP Workstations

Kenmerken van Computers in het netwerk op de markt


Sun Microsystems levert gebaseerd UNIX-werkstations.


HP is een ander bedrijf dat een speciale lijn van workstation-computers heeft. Net als bij Dell, zijn er verschillende opties die afhankelijk van prijs en macht. Vanaf 2010 al haar workstation-computers de professionele videokaart NVIDIA Quadro geïntegreerd en had een boven 80 procent efficiënte was stroomvoorziening. De vroege 2010 lijn van workstations omvatten de HP Z200, HP Z400, HPZ600 en de HPZ800.