Kassier toetsenbord GamesGamers die willen oefenen hun mathvaardigheden kunnen doen door het spelen van gratis online spelletjes die plaats ze achter een kassa. Games van koken Games, 211Games, PBMCube en Just Kids Games, zet je die belast zijn met het register in winkels en restaurants waar je moet geven klanten de juiste hoeveelheid wijzigen of geef ze hun bestelling zo snel mogelijk. Alle spellen zijn gratis en gemakkelijk te spelen.

Koken Spelletjes: "fastfood levering"

In de "Fast Food Delivery," moet je snel bedienen klanten in een fast food restaurant. Druk op de nummers op uw toetsenbord afhankelijk van de bestelde artikelen. Als je de volgorde verkeerd teveel tijden of als u te lang is om klanten hun bestelling duurt, je verliest. U kunt boeken van uw hoge score, delen van het spel op social networking sites, commentaar en kopieer de embed-code om te plaatsen op uw website of blog.

211Games: "Krusty Cashier"

In "Krusty Cashier" moet u helpen Spongebob Squarepants, uit de geanimeerde TV-show, bedienen klanten in de Krusty Burger restaurant. Druk op de knop kassa met uw muis of de nummers op uw toetsenbord gebruiken om eenvoudige wiskunde vragen te beantwoorden. Als je het verkeerde antwoord krijgt of als u te lang duurt, wordt de klanten boos. Met elk nieuw niveau krijgt u meer klanten en strengere wiskundige problemen. U kunt indienen van beoordelingen en het spel spelen in fullscreen modus.

PBMCube: "Biz Wiz"

In "Biz Wiz," Speel je een werknemer links die belast zijn met de kassa die klanten de juiste hoeveelheid verandering moet geven. Klik op de juiste dollars en centen pictogrammen geven de verandering. Als een dief in de winkel wordt weergegeven, klikt u op de knop beveiliging. U kunt post opmerkingen en beoordelingen, het spel aan uw favorieten toevoegen, delen op social networking sites en het spel spelen in fullscreen modus.

Alleen kinderen spelen: "maken van verandering"

In "Making Change," verdient je punten door het geven klanten de juiste hoeveelheid van de verandering van uw kassa. Als u het goed de eerste keer, 50 punten als u het goed de eerste keer met de minste hoeveelheid van munten en 10 punten voor het krijgen van het goed de tweede keer, verdient u 30 punten. Klanten door te klikken op de rekeningen betalen en munten in het register uit één filter tegelijk te slepen.