Kan ik mijn Kindle boeken op een andere lezer herstellen?De Kindle's 4 GB van interne opslag maximaal 3.500 eBooks kunt houden. Als u een naar een nieuwe Kindle upgrade, kunnen de boeken die u eerder hebt aangeschaft worden hersteld door inloggen op uw account en opnieuw downloaden naar het apparaat. Kindle boeken worden opgeslagen in het. AZW-indeling, die op andere lezers zonder verbreking illegaal eBooks kopieerbeveiliging kan niet worden gelezen. De eBooks kunnen echter worden overgedragen aan een van de apps van de lezing geboden door Amazon.

Windows

De Kindle voor PC app is een PC met minimaal een 500 MHz-processor, 128 MB van geheugen en 100 MB schijfruimte vereist. Het is compatibel met Windows XP en hoger, en kunt u toegang tot uw Kindle-boeken, zelfs als u niet de eigenaar van een Kindle. Er is een ingebouwd woordenboek, en uw laatste gelezen pagina worden automatisch gesynchroniseerd op alle Kindle apps en eReaders.

Macintosh

De systeemvereisten voor de Kindle voor Mac app zijn vergelijkbaar met die voor de PC. Het enige verschil is het vereiste besturingssysteem werkt, Mac OS X 10.5 of 10.6. De tekstgrootte kan worden aangepast om lezing te vergemakkelijken. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om het toevoegen, bewerken en verwijderen van notities net zoals op de aansteekt.

Mobiele telefoons

Een Kindle app is beschikbaar voor telefoons waarop Windows Mobile-, Android- en BlackBerry. De app uit de markt kunt u installeren op uw telefoon en u wordt gevraagd te registreren het apparaat op de eerste lancering. Registreren, moet u inloggen met een Amazon e-mail en wachtwoord. Als u geen account hebt nog, wordt u gegeven de optie om aan te melden.

IDevices

Vanaf de Apple's app store, kunt u het downloaden van een Kindle app dat met de iPod Touch, iPhones en iPads werkt. Draaien van het apparaat past automatisch de weergave naar staand of liggend-modus, tenzij u de weergavemodus van het menu vergrendelen. Een Kindle om boek te lezen, de app start, blader door de selectie van boeken, dan tik op degene die u wilt lezen. Als u geen boeken vermeld zien, klik op "Archief" voor het downloaden van boeken die u eerder hebt aangeschaft.