Kan ik mijn AOL doorsturen naar Gmail?

Kan ik mijn AOL doorsturen naar Gmail?


Uw AOL forwarding naar Gmail geeft u het gemak van inloggen op een enkele e-mailrekening met het voordeel van de toegang tot meerdere accounts tegelijk. Gmail kunt u te sturen of te importeren, e-mail vanaf verschillende accounts. Het centraliseren van uw e-mailaccounts kunt stroomlijnen van de communicatie met uw contacten.

TrueSwitch

TrueSwitch is de standaard Gmail importeren tool. TrueSwitch komt met een verscheidenheid aan nuttige importerende opties zoals contactpersonen importeren, importeren van uw huidige e-mail, nieuwe e-mailberichten importeren voor de komende 30 dagen en het toevoegen van labels aan geĆÆmporteerde mail. TrueSwitch wordt de inhoud van uw e-mailaccount van AOL, die een functie die moet u bij het gebruik van de postbode, de alternatieve mail importeren tool is niet verwijderd. Voor het doorsturen van uw e-mail met behulp van TrueSwitch, u moet toegang hebben tot uw e-mailinstellingen en teken in uw AOL-e-mailadres wanneer u wordt gevraagd om dit te doen, naast het volgen van de andere pedagogische vragen.

Postbode

Postbode is een in-house Google mail, importeren gereedschap dat Gmail keert terug naar wanneer TrueSwitch kan niet worden gebruikt. Voor het gebruik van de postbode, de e-mailaccount die u wilt doorsturen naar Gmail, in dit geval uw AOL emailaccount moet POP-toegang ondersteunen. Terwijl het inschakelen van POP toegang, Post office protocol, zal toestaan dat uw doorgestuurde e-mail in Gmail worden weergegeven, gemeenschappelijke acties van de e-mail waarin de markering van berichten worden niet herkenbaar in de Gmail-account.

Verwerking van informatie

Zorgen te maken over hoe uw informatie wordt verwerkt moet niet houden u van het doorsturen van uw AOL e-mail naar je Gmail-account. Google zorgt ervoor dat de nodige maatregelen worden getroffen om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt gehouden. Bijvoorbeeld, dient u het wachtwoord en de gebruikersnaam voor uw AOL-account om te verifiƫren dat u bent gemachtigd voor toegang tot de account en dat het is aan jou. De informatie zal niet worden gedeeld met een andere partij, worden niet permanent opgeslagen en zal worden gebruikt uitsluitend in overeenstemming met Google's Terms of Service and Privacy Policy.

Voordelen

Doorsturen uw AOL e-mails op uw Gmail-account is een tijdbesparende investering. Niet langer zul je te melden bij meerdere accounts, die vervelend worden kunnen als u zijn het controleren van uw e-mail met behulp van een mobiel apparaat of een computer met een trage Internet verbindingssnelheid. Het centraliseren van uw e-mailaccounts vermijdt ook de noodzaak van voortdurend invoeren, bijwerken en meerdere wachtwoorden onthouden. Als u uw Gmail-account recentelijk hebben geopend, houdt doorsturen van uw AOL e-mail u van de verplichting om te waarschuwen uw contactpersonen van een nieuw e-mailadres.