Kan ik downloaden Kindle boeken op mijn iPod?

Kan ik downloaden Kindle boeken op mijn iPod?


Naast met betrekking tot de e-lezer apparaat geproduceerd door Amazon, "Kindle", verwijst ook naar de e-reader applicaties die Amazon voor een verscheidenheid van apparaten biedt, zoals computers, telefoons en andere draagbare apparaten. Deze programma's kunt u toegang tot al uw Kindle e-books via een van de ondersteunde apparaten, waaronder de iPod Touch.

Ondersteunde apparaten

De Kindle applicatie is ontwikkeld voor de iPhone en iPod Touch. Uw iPhone moet de iPhone 3.0 software-update. U kunt ook de Kindle toepassing voor uw computer met Windows XP Service Pack 2 of hoger, Windows Vista of Windows 7 of uw Mac met Mac OS X 10.5 of 10.6. Kindle applicaties zijn beschikbaar voor Blackberry telefoons, toestellen die draaien Android OS 2.1 of hoger en telefoons met Windows Phone 7. De iPad wordt ook ondersteund, zolang het heeft de iPhone/iPad OS 3.2 software-update.

Hoe Download en installeer de toepassing

Als u wilt installeren de Kindle lezer op de iPod Touch, moet u een iTunes-account. Zodra u een iTunes-account hebt, ga naar de iTunes app store en zoek naar "Kindle". Download en installeer de app direct op je iPod Touch, of download de app op uw computer en synchroniseren met je iPod Touch. U kunt dan naar uw Amazon account inloggen en downloaden van Kindle boeken op uw iPod Touch.

Whispersync

Whispersync is een nuttige functie van de Kindle--zowel het apparaat als de toepassingen--die uw e-books synchroniseert. Zo als u aan het lezen bent "Treasure Island" op je aansteekt en op pagina 97, vervolgens open "Treasure Island" op een ander apparaat, zoals een iPod Touch weglaten, zal het openen op pagina 97. Naast het synchroniseren van uw plaats in een e-boek, Whispersync ook synchroniseert de bladwijzers, notities en hoogtepunten onder uw apparaten. Alles wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat al uw apparaten worden geregistreerd onder dezelfde Amazon account.

Kindle App kenmerken

De Kindle app geeft u toegang tot de Kindle Store, die meer dan 900.000 titels beschikbaar voor aankoop heeft. Buiten dat, er zijn duizenden uit-van-copyright titels beschikbaar om te downloaden gratis. Kan je ook gratis boek monsters, zodat u het eerste hoofdstuk van een boek te lezen kunt alvorens u het koopt. De Kindle app kun je aanpassen van tekstgrootte, zodat u comfortabel kunt lezen.