Kaarten per E-mail verzenden

Het is vaak passend Gefeliciteerd, betreurt het, of goed wensen door een wenskaart te sturen. Een nog eenvoudiger manier voor het verzenden van uw groet, kan echter door het verzenden van een e-card. Verschillende websites bieden e-kaarten die kunnen worden verzonden via e-mail, ongeacht welke groet je probeert te verzenden.

Instructies

1

Ga naar de website van een e-card zoals egreetings.com. Vanaf hier zal de instructies egreetings.com gebruiken als een voorbeeld.

2

Kies het type kaart dat u zoekt als u wilt verzenden in het menu bevindt zich aan de linkerkant van het scherm. Opties omvatten verjaardagen, gefeliciteerd en feestdagen. Klik op het type kaart dat u zoekt.

3

Klik op de specifieke e-card die u zou willen verzenden. Sommige e-kaarten omvatten animatie of muziek, dus uw kaart te bekijken voordat u het verzendt.

4

Selecteer de "e-mail deze eCard" aan de bovenkant van de pagina.

5

Typ uw naam, uw e-mailadres, het adres van de geadresseerde, en uw persoonlijke boodschap in de juiste velden.

6

Voorproef uw kaart door te klikken op de knop "preview uw eCard" onder de informatievelden. Alle bewerkingen aanbrengen in uw kaart, en wanneer u tevreden met het bent, klikt u op de grote "Stuur eCard" knop voor het verzenden van uw eCard.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn vele ecard websites om uit te kiezen. Instructies verschillen maar gelijk zullen zijn aan het proces voor egreetings.com.
  • Er zijn vele gratis ecard websites om uit te kiezen, maar sommige, zoals «««hallmark.com, kosten voor het verzenden van een kaart, dus check om te zien of de website u kosten gekozen voor het verzenden van uw kaart.