Is er een Facebook App waar ik kan zien wie bezoeken mijn pagina?Als u een Facebook gebruiker bent, hebt u waarschijnlijk sommige uitnodiging om te zien wie uw profielgegevens views tegenkomen. Een link naar een toepassing kan worden geplaatst op uw muur of in een bericht wordt verzonden. De mogelijkheid is verleidelijk; Misschien wilt u zien hoe vaak uw ex controleert uw pagina. Krijgen niet uw hoop omhoog, echter omdat de functionaliteit om dit te doen niet beschikbaar is en als het ware het is nog steeds een schending van Facebook's privacy policy.

Functionaliteit

Volgens Facebook is het niet mogelijk voor gebruikers om bij te houden die hun profiel bekijkt. Volgens informatie die in de Help en ondersteuning gepost, "Facebook beschikt niet over een functionaliteit waarmee mensen om bij te houden wie hun profiel bekijkt. Toepassingen van derden ook niet kunnen deze functionaliteit bieden."

Facebook beleid

Een app die beweert om u te vertellen dat je kunt weten die je profiel bekijkt is in strijd met Facebook's beleid. De verklaring van de ontwikkelaar beginselen en beleid dat alle app ontwikkelaars moeten akkoord gaan met zegt dat ontwikkelaars "moeten niet omzeilen (of beweren te omzeilen) onze voorgenomen beperkingen op Facebook kerneigenschappen en functionaliteit."

Valse Claims

Een app die claimt dat dit vermogen is waarschijnlijk vals. Het zal ofwel u voorzien van valse gegevens over wie uw profiel bekijkt en/of zelf aan uw vrienden te bevorderen door het zelf plaatsen op hun wanden en in hun postvak bericht.

Rapportage Apps

Als u een app die beweert te laten zien wie je profiel ziet, moet u dit melden aan Facebook. Klik op "Verslag/Contact deze toepassing" bij de bodem van om het even welk van zijn pagina's als u het gebruikt. Als u het niet gebruikt, ga naar de profielpagina en klik op "Verslag toepassing" aan de linkerzijde van de onderkant van de pagina.