Internetverbindingen die gebruikmaken van een USB

Internetverbindingen die gebruikmaken van een USB


Het Internet is een grote medium voor communicatie, business, informatie en entertainment. Vanaf 2010 via consumenten het Internet een scala aan middelen. Sommige verbindingsopties maken gebruik van de poort universal serial bus of USB. USB is de poort van een computer waarmee de verbinding en het gebruik van externe apparaten zoals modems, opslag drives, printers, scanners en muizen.

Kabel Internet

Kabel Internet is een breedbandverbinding via kabelbedrijven als Time Warner Cable, Cox kabel en Comcast Cable. Kabel Internet maakt gebruik van dezelfde coax lijnen die kabel televisie en digitale telefoon signalen overbrengen. Kabel Internet maakt gebruik van een USB-poort via een USB Ethernet adapter tussen de kabelmodem en de computer of een USB-kabel die de computer met de kabelmodem verbindt.

DSL Internet

Digitale abonneelijnen of DSL worden gerund door telefoonbedrijven. DSL-aanbieders zijn ATT, Verizon en Sprint. DSL-service wordt verzonden over traditionele telefoonlijnen en service degradeert buiten een straal van twee mijl van het telefoonbedrijf kantoor. DSL gebruikt USB wanneer een USB-Ethernet-adapter is aangesloten op de computer of de computer is aangesloten op de DSL-modem met een USB-kabel.

Glasvezel Internet

Glasvezel internetservice gebruikt glas kabel en lichte Overbrengingen voor breedbandinternet. Vanaf 2010 glasvezel dienst was de snelste service beschikbaar is voor consumenten, het aanbieden van 50 megabit per seconde download snelheden of hoger. Glasvezel service omvat USB wanneer een USB-adapter wordt gebruikt of een USB-kabel de computer naar de modem verbindt.

Dial-Up Internet

Dial-up Internet was de eerste massa beschikbare internetservice voor de consument. Inbel-Internet maakt gebruik van de telefoonlijnen en is veel langzamer dan breedband verbindingen. De snelste algemeen beschikbaar dial-up verbinding aangeboden downloadsnelheden van 56 Kilobits-per-seconde. USB wordt gebruikt in een dial-up verbinding wanneer een externe USB-inbel modem wordt gebruikt.

SatellietInternet

SatellietInternet maakt gebruik van een schotelantenne die verzendt en ontvangt signalen met een satelliet in een geosynchrone baan. SatellietInternet kan consumenten in landelijke of afgelegen gebieden hebben draadloos Internet. SatellietInternet kan last hebben van latency of vertragingstijd als gevolg van de door de transmissie afgelegde afstanden. SatellietInternet omvat USB wanneer een USB Ethernet-netwerkadapter wordt gebruikt met de computer.

Draadloze 3G-dienst

Veel mobiele telefoon dienstverleners, zoals Verizon, Sprint en AT & T, bieden draadloos internetservice. De service is toegevoegd aan een bestaande GSM-plan of ingesteld als een nieuw plan. De dienst meestal een servicecontract omvat en wellicht grenzen aan de hoeveelheid gegevens overgedragen. De adapter die deze verbinding mogelijk maakt kunt via een USB-poort aansluiten.