Internet Postage Pros & Cons

Internet Postage Pros & Cons


Thuis- en zakelijke kantoren zijn altijd op zoek naar manieren om tijd te besparen en te snijden kosten. Verzendkosten en verzending kosten zijn twee gebieden die zeer duur kunnen krijgen. Internet postzegels is een online service gebruikt om te frankeren rechtstreeks op enveloppen of vellen van de verzendkosten. Persoonlijke en werknemer tijd kan worden opgeslagen met behulp van Internet verzendkosten. Er zijn meer voordelen dan nadelen aan het gebruik van Internet verzendkosten.

Pros: gemak

Verzendkosten kan direct op een envelop worden afgedrukt of bladen van postzegels kunnen worden afgedrukt op één moment voor toekomstig gebruik. Aangepaste verzendlabels gemaakt met de portokosten op de Verzendlabel afgedrukt wordt een professionele uitstraling geven door de pakketten. Uitstapjes naar het postkantoor worden geëlimineerd, die tijd en gas geld bespaart. Internet verzendkosten services en programma's importeren postadressen van e-mail adresboeken. De meeste Internet verzendkosten services en programma's bieden een auto adres correctie functie, waardoor fouten.

Pros: Zendingen van de Track en verzendingskosten kosten

Verzendkosten internetdiensten en programma's kunnen u rapporten voor het bijhouden van het bedrag van de verzendingskosten gekocht en gebruikt maken. De programma's kunnen u ook bijhouden en afdrukken verzending levering bevestigingen.

Pros: Gemak in het invullen van formulieren van de postdiensten

Formulieren voor U.S. Postal Service vormen, zoals aangetekende post, kunnen worden ingevuld snel en gemakkelijk met de Internet-programma's en services. De meeste formulieren kunnen worden ingevuld en afgedrukt in een paar stappen.

Cons: Programma kosten

Met behulp van een Internet verzendkosten programma of de service, wordt een kleine kosten toegevoegd aan de begroting van huis of bedrijf begrotingen. De gemiddelde kosten voor Internet verzendkosten programma's onder 16 dollar per maand, vanaf 2011.

Nadelen: Gebrek aan gestempelde ontvangsten uit postkantoor

Door het opstellen van gecertificeerde letters, prioritaire post en andere soorten postzegels vereisen een formulier in een huis of kantoor, kan de letter of het pakket worden opgepikt door de postbode eliminerend de behoefte aan een reis naar het postkantoor. Hoewel handig, geven niet de postbode een ontvangstbewijs voor de brief of pakket. Dit gebrek kan een ongemak worden als een ontvangst vereist voor legale doeleinden, is omdat een reis naar het postkantoor moet.