Internet Explorer 6 Java nietig scriptfout

Java is een klein programma in webbrowsers zoals Internet Explorer 6 gebruikt om te maken interactieve en animated webinhoud. Deze inhoud bevat spellen, cartoons en chat. De kleine Javascript-programma's worden automatisch gedownload naar de computer surfen alleen op het moment van gebruik. Als u de Javascript in Internet Explorer 6, moet een speciale Java-programma worden geïnstalleerd en ingeschakeld. Als het ontbreekt of niet correct aangesloten, Internet Explorer 6 geeft een Java nietig scriptfout weergegeven.

Installatie

Een afwezige Java-programma zal de nietig scriptfout veroorzaken omdat er is geen master programma uit te voeren van de Javascript. U kunt dit probleem oplossen, installeer de meest recente versie van Java is ontworpen door Internet Explorer 6. Ga naar de Java-homepage en klik op "Controleer of Java-versie," die zal het doorzoeken van uw computer voor elke versie van Java. Installeer de juiste versie van Java en het dialoogvenster te sluiten zodra een geslaagde installatie wordt aangekondigd. Alle oudere versies van Java te verwijderen. U hoeft niet te starten van de computer of browser voor Java om te beginnen met.

Inschakelen

Java kan worden uitgeschakeld door de gebruiker of zelfs een virus, waardoor de fout moet worden weergegeven wanneer u bent landing op een pagina met Javascript. Als u wilt inschakelen van Java, open Internet Explorer 6 en klik op "Extra" in de menubalk. Selecteer "Internet Options" en kies het tabblad 'Beveiliging' Kies 'Aangepast niveau' en vink het selectievakje 'Javascript inschakelen'. Klik op "OK" om de instellingen te bewaren. Hierdoor kan Javascript worden uitgevoerd in de browser.

Geladen met fouten

JavaScript is onderdeel van de code bij het ontwerpen van een webpagina. Wanneer ten onrechte worden gecodeerd, is Javascript onleesbaar naar de browser. Kijk in de hoeken van Internet Explorer 6 voor een bericht te zeggen "gedaan, maar met de fout op pagina." Samen met de Java nietig scriptfout laat het u weten dat de ontwerper van de pagina de Java-code niet goed deed program. Klik op de gele driehoek en typ het foutbericht dat wordt weergegeven in een pop-upvenster in een e-mail. Het besturingssysteem en de webbrowser samen met de versie in de e-mail opnemen. Stuur de e-mail naar de beheerder of de contactpersoon van de webpagina.

Beschadigde bestanden

Java nietig scriptfout verschijnt ook wanneer het laden van een pagina met Javascript wordt gestopt voordat het volledig geladen is. Pop-upblokkeringsprogramma's kunnen stoppen met het laden van deze pagina's. Dit zorgt ervoor dat Internet Explorer 6 corrupte temp bestanden naar geheugen te schrijven, en het foutbericht verschijnt telkens wanneer de pagina wordt geladen. Het wegwerken van de tijdelijke bestanden, zal het fout probleem oplossen. Schakel de browser's cache van tijdelijke bestanden te verwijderen van de slechte bestanden en ervoor zorgen dat de browser te herschrijven de bestanden correct. Open "gereedschap" op de menubalk van de browser. Klik op "Internetopties" en ga naar het gedeelte "Temp Internet Files". Selecteer "Bestanden verwijderen" en sluit het optievenster.