Interieur venster Trim ideeën

Zonder trim zou windows gaten in uw huis. Trimmen van het interieur van windows niet alleen is een manier om frame en vitrine wat buiten het raam wordt gezien, maar het helpt ook het zegel van de regels rond het venster tegen de elementen. Of ga je met eenvoudige bekleding of iets sierlijke moet afhangen van het venster, de instelling en je eigen smaak.

Eenvoudige Miters

Voor windows die niet dorpels hoeven (omdat ze klein en hoog op de muur, bijvoorbeeld), een eenvoudige vier-zijdige frame met mijtervormige randen is vaak het enige dat nodig is. De overspanningen waar de binnenkant randen van de trim zal het land op het venster, en gebruik uw verstek zagen te snoeien van 45 graden vissen uit van die lijnen meten. Bevestig de trim aan de muren met trim nagels, de mijtervormige randen samen om te vormen van de hoeken op te drukken. Caulk het trim rondom.

Hoek blokken

Als je wilt dat iets een beetje meer gekleed dan eenvoudige mijtervormige hoeken (en op hetzelfde moment, eenvoudiger te installeren), kopen vier blokken van de trim hoek van het venster. Dit zijn platte, vierkante stukken hout die zijn aangesloten op de muur gewoon korting op de vier hoeken van het venster, dan trim is hing tussen de blokken, raakt ze rechte. Kies voor een meer sierlijke uitstraling, blokken met ingewikkelde elementen in de gezichten--lagen van cirkels, bloemen of vierkant architectuurontwerpen gesneden. Voor een meer Spartaanse look, krijgen gewoon platte blokken.

Elegant lijstwerk

Voor uw grootste, beste, meest openbare Vensters, bespreek met grote kroon molding bovenop, bekleed verticale overspanningen, die beroepen op kolommen, en een prominente vensterbank met bijpassende plinten eronder. Snijden van elegant lijstwerk is ingewikkeld, omdat je afknotten rond de hoeken moet terwijl gelijktijdig te snijden voor de hoeken van de trim, zoals het uit van de muur zit. Een samengestelde verstek zaag is het beste voor dit, en u wilt een paar bezuinigingen op schroot hout praktijk alvorens de zaag naar uw goede trim.