Interactieve onderdelen van een Computer

Interactieve onderdelen van een Computer


De computer als geheel is een interactieve machine waarvoor uw input voor de productie van de juiste uitvoer. Aangesloten op de toren van de kern zijn extra invoer- en uitvoerapparaten die worden ontworpen om u te helpen in de interactie met deze geavanceerde machine. Elke reactie die u ontvangt van de computer, hetzij in de vorm van een pieptoon, het openen van een programma of een drang om te "Koop nu" werd vanuit een handeling van u in beweging gezet.

Touch Screen Monitor

Misschien wel de meest fysieke van de interactieve computer onderdelen, de touchscreen monitor kunt u selecties maken en beïnvloeden door simpelweg aan te raken de gevoelige voorzijde van de monitor wijzigen. De gebruiker kan een programma starten en werken binnen hen, klik op links en surfen op het Internet zonder de behoefte aan een apart toetsenbord of muis. Een on-screen toetsenbord kunt typen en bewerken van tekstdocumenten.

Printer

Van de computer printer biedt interactieve mogelijkheden in dat de gebruiker het apparaat een opdracht geeft en het reageert op die opdracht door te drukken van de gekozen informatie aan een trekking. Sommige printers zijn bijna computers op zichzelf, en "slots" voor het inbrengen van een geheugenkaart voor foto's afdrukken, scannen en faxen mogelijkheden bieden. Ingebouwde menu's toestaan voor de selectie en instelling van afdrukkwaliteit, evenals een aantal exemplaren.

Software

Computersoftware in de vorm van programma's en video games biedt een niveau van interactie dat de meeste mensen niet overwegen. Spellen kunnen gebruikers invoeren van een andere wereld en de rol van de held of een schurk en interactie met de andere personages en omgeving. Elke actie die de speler presteert creëert een reactie binnen het spel. Non-spel programma's werken op dezelfde manier, zoals Photoshop, in dat de gebruiker selecteert een opdracht of de functie voor het programma uit te voeren en het op de juiste wijze reageert.

Muis en toetsenbord

De muis en het toetsenbord bieden de computer de meest elementaire hulpmiddelen voor interactie. Het toetsenbord kan een goed geïnformeerde gebruiker schrijven programmering opdrachten waarmee de computer vervolgens uitgevoerd wordt. De muis helpt u om te reizen door verschillende programma's en mappen op uw computer, evenals de interactie met de vele websites op het Internet. Elke klik van de computermuis produceert een reactie, of het vertelt van een programma te installeren of een shopping-transactie start.