Interactieve functies van E-boeken over de iPadInteractieve e-boeken hebben zich verspreid aangezien e-lezers en de iPad aan populariteit hebben gewonnen. Het touchscreen van de iPad is een natuurlijke omgeving voor de interactieve functies van prentenboeken. Pagina draaien, zijn onderstreping, zelfs dog-earing uw stopplaats zo natuurlijk met de iPad als met een tijdschrift of boek. Het is geen wonder, vervolgens, dat zowel iPad als e-boek aankopen in opkomst zijn.

Interactieve functies voor peuters en opkomende lezers

Lezing aan uw kinderen is altijd al een belangrijke stap in hun ontwikkeling. E-boeken op de iPad lezen, verbetert de ervaring, koppelen van auditieve, visuele en tactiele zintuigen. Uw kind kunt de boeken in de collectie van Oceanhouse Media, waaronder veel van de boeken van Dr. Seuss, verlevendigen de leeservaring. Wanneer uw kind opent het e-boek, hij kan kiezen om het te lezen uitgesproken zelf, die hem toelaat om horen de hele passage of tik op een woord te horen; heb het verhaal gelezen aan hem, die nog steeds laat het kind de kraan op verschillende delen van de afbeelding; of autoplay het verhaal en gewoon luisteren.

"Popout! Het verhaal van Peter Rabbit"is een voorbeeld van een ander soort interactief prentenboek. Uw kind luistert naar het verhaal wordt voorgelezen; elk woord wordt gemarkeerd door het verhaal. Op elke pagina van het verhaal, er is iets te doen: hoort geluiden, pull tabs zoals een pop-letterboek en meer.

Buddy lezing voor ouders en kinderen

Buddy lezen, ontwikkeld door Sideways, brengt interactie naar een geheel nieuw niveau. Uw kind kan communiceren met het verhaal zelf; ze kan luisteren naar de woorden, manipuleren van objecten, kleur en verbinden van de stippen. Bovendien, als er nog twee iPads (of iPhones) in het huishouden, kunt u lezen hardop aan uw kind op afstand via de Game Center. Uw kind kan ook haar kleurplaat e-mail naar u.

Interactieve functies voor oudere lezers

"Alice voor de iPad" door Atomic Antelope leest de tekst niet hardop. De interactieve functies in dit e-book gericht op de illustraties. Als je kantelen en verplaatsen van de iPad, animeren de illustraties. "The Magic Schoolbus: oceanen" door Scholastic blijft het Magic School Bus-traditie in een interactieve e-boek. Het verhaal wordt verteld, met elk woord wordt gemarkeerd als gelezen, zoals de prentenboeken. Naarmate je verder komt door de Oceaan, opduiken pagina's met meer informatie over het leven van de Oceaan komt te staan op die pagina; veel van deze pagina's worden geanimeerd met foto's van de werkelijke sealife.

Volwassen niveau interactieve E-Books

Vermoeden is een bron van interactieve tekstboeken voor de college-niveau. U kunt kopen, McGraw-Hill leerboeken of slechts één hoofdstuk van het boek op het gebied van biologie, muziek, medische fysiologie en marketing. Het interactieve ontwerp mengt video, quizzen, pop-informatie en delen met anderen via sociale netwerken Opmerking streams zichtbaar voor alle deelnemers, studenten en docenten gelijk.

Met TouchPress de interactieve e-books, kunt u leren over het zonnestelsel en de elementen. Deze boeken laat u bij het verkennen van het onderwerp werken met 3D-objecten, diagrammen, animaties en films. "De elementen" is een speciaal gemaakte versie van de hardcover boek met dezelfde naam; "The Solar System" is gemaakt voor de iPad.