Interactieve chatrooms voor Kids

Interactieve chatrooms voor Kids


Computers zijn potentieel zowel een leermiddel en een onbeperkte bron van vermaak voor kinderen. Op hetzelfde moment moeten ouders weten dat de websites die hun kinderen bezoeken beide veilig zijn en aangepast aan de leeftijd veel kinderen alleen chat kamers hebben goede veiligheidsmaatregelen waarmee kinderen om te chatten met andere kinderen om de hoek en rond de wereld.

Kidscom.com

Kidscom.com staat jonge geitjes toe om te chatten in verscheidene verschillende kamers, superheld avatars maken en virtuele planten groeien. Kinderen kunnen leren over klimaatverandering en het milieu in deze chatroom. Zij kunnen ook leren tips om te recycleren en energie besparen. Chat rooms zijn gecontroleerd door volwassenen in real-time, en vloek woorden en ongepast zinnen worden automatisch verwijderd uit alle chats. Ouders hebben de mogelijkheid om te controleren hun jonge geitjes bezoeken en het chat-niveau volgens hun kind leeftijd instellen. Kidscom.com is geschikt voor kinderen leeftijden van 5 en hoger.

Kidzworld.com

Kidzworld.com staat jonge geitjes toe om te chatten met vrienden van over de hele wereld onder constant toezicht van volwassenen. Kidzworld is open voor chat vanaf 2:00 uur tot 10:00 uur Eastern time. Kidzworld.com biedt ook kids artikelen over video games, sport, school, gezondheid en entertainment en stimuleert kinderen om te reageren op de artikelen en deel uitmaken van een gemeenschap-dialoogvenster. De site ook sponsort prijsvragen en weggeefacties en laat kinderen bij te dragen aan de site door middel van creatieve expressie. Kidzworld is gericht op tweens, preteens en tieners.

Kidchatters.com

Kidchatters werd opgericht door een grootvader die bezorgd over zijn kleinkind van veiligheid op het internet was. Kidchatters beveiligde chatrooms zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud en worden voortdurend gecontroleerd voor inhoud en betreffende taal en gedrag. Ouders moeten hun kind te registreren en betalen een nominale $3.95 per maand vergoeding. Dit wordt gebruikt voor het huren van volwassen monitoren en, volgens de kidchatters.com website, kan een extra laag van bescherming van het kind aangezien creditcardtransacties rechtshandelingen. Eenmaal geregistreerd, kunnen kinderen kiezen uit twee kanalen. De tekst chatrooms staat jonge geitjes toe om te chatten tijdens het plaatsen van afbeeldingen en geluiden. De avatar chatroom staat jonge geitjes toe om te kiezen van een avatar die hun persoonlijkheid weerspiegelt.

Chatavenue.com

Chatavenue.com biedt chat kamers voor zowel volwassenen als kinderen. De kamers van de kinderen hebben een minimum leeftijd van 13 in te voeren. Elke kamer van het chat biedt een online monitor. Alle chat kamers hebben een minimum leeftijd van 13 in te voeren. Registratie is niet vereist en geen gegevens verzameld. Kinderen kunnen een avatar kiezen en beginnen met chatten. De chatruimte staat geen webcams.