Instructies voor het vervangen van een Dell Inspiron toetsenbord

Vervanging van een toetsenbord op een Dell Inspiron is een noodzakelijke stap wanneer wijzigen toetsenborden of ze te verwijderen voor reiniging. De meeste Dell Inspiron laptop toetsenborden zijn geïnstalleerd op dezelfde manier, maar de schroeven zich bevinden in verschillende gebieden. Raadpleeg uw handleiding voor specifieke instructies als deze van deze handleiding verschillen. Downloaden van de eigenaar handleidingen voor Inspiron-laptops op de Dell support website, Support.dell.com.

Instructies

1

Uitschakelen van de laptop en het verbreken van alle voedingsbronnen.

2

Stel het toetsenbord neer op de palm rest ondersteboven, met de connectorkabel naar de richting van de achterkant van de laptop.

3

Sluit de toetsenbord kabel connector aan de interface die is gelegen aan de voorzijde van de laptop. Zorg ervoor dat het past goed in de sleuf.

4

Opheffing van het toetsenbord en draai het terug aan het binnenkant van het toetsenbord geval vastklikt. Niet knijpen de kabelaansluiting--Vouw het voorzichtig onder het toetsenbord.

5

De tabbladen op het toetsenbord in de "slots" op het toetsenbord geval passen. Deze bevinden zich op de vier hoeken van het toetsenbord. Zorg ervoor dat ze passen stevig. Druk op de toetsen links en rechts "Alt" om te helpen het proces.

6

Controleer of het toetsenbord correct uitgelijnd en spoelen met de palm rest is. Als dat niet het geval is, voorzichtig het toetsenbord aanpassen.

7

Schroef het toetsenbord op zijn plaats met vier schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord. Gebruik een kleine Philips schroevendraaier.

8

Stel de centrale controle-cover in plaats boven het toetsenbord en het vastklikken.

9

De twee schroeven aan de scharnieren in de achterkant van de laptop vervangen door een kleine Philips schroevendraaier.