Instructies voor het vervangen van de harde schijf op een Acer Aspire 1690 NotebookDe Acer Aspire 1690 notebookcomputer is een betaalbare optie in draagbare computers. De oudere Pentium M-processor is geschikt voor het uitvoeren van veel gangbare taken, zoals surfen, tekstverwerking en e-mail. Echter, de bloedarm 40 GB harde schijf zal vullen snel. Vervang deze schijf met een grotere capaciteit apparaat om het meeste uit de laptop. Gelukkig, vervanging van een harde schijf is relatief pijnloos.

Instructies

1

Schakel het laptop binnen het besturingssysteem. Nadat het heeft uitgeschakeld, verwijdert u het netsnoer als de laptop is aangesloten.

2

Verwijder de laptopbatterij door de laptop draaien en glijden van de batterij hang naar buiten, weg van de batterij. De batterij kan nu gratis glijden.

3

Ga naar het paneel van de harde schijf. Als de laptop ondersteboven is en het scherm klink is naar u toe gericht, zullen het deelvenster aan de linkerkant van de laptop, naar achteren.

4

Schroef het paneel van de harde schijf met behulp van een schroevendraaier Phillips-head en omhoog aan het deelvenster. Dit zal het onthullen van de harde schijf, die is vervat in een kooi.

5

Draai de vier schroeven die de harde schijf kooi op zijn plaats houden.

6

Trek de kooi zorgvuldig uit de laptop. De harde schijf gegevens en stroomaansluitingen moeten gemakkelijk verbreken met de laptop.

7

Schroef de harde schijf uit de kooi en schuif de harde schijf uit.

8

Invoegen van een grotere capaciteit harde schijf in de kooi en schroef het in.

9

Plaats de kooi in de laptop. Zorgvuldig begeleiden de harde schijf in, zodat de gegevens en macht pinnen line-up goed.

10

Schroef in de kooi.

11

Vervang de harddisk paneel, de batterij en de voedingskabel. De harde schijf is nu vervangen en is klaar voor een gloednieuw besturingssysteem.