Instructies voor het gebruik van een externe LCD-Projector met een Dell Latitude D630

Instructies voor het gebruik van een externe LCD-Projector met een Dell Latitude D630


De Dell Latitude D630-laptop uitgerust met video graphics array (VGA) uitbreidbaarheid, zodat u externe VGA-apparaten kunt, met inbegrip van LCD projectoren. Als de LCD-projector is uitgerust met een VGA-poort, zal uw Dell Latitude D630 herkend als een externe monitor. Functies van LCD projectoren variƫren van apparaat naar apparaat, dus controleer uw gebruikershandleiding voor specifieke instructies over de werking van de projector. Instructies voor het instellen van een LCD-projector met een VGA-aansluiting op een Dell Latitude D630 is echter hetzelfde.

Instructies

1

De LCD-projector verbinden met de krachtbron. Plaats een van de netsnoeren in de sleuf van de snoer power op het apparaat. Steek het andere uiteinde in een stopcontact.

2

De projector inschakelen door op de "Power" knop op het apparaat, of door op de "Power" knop op de projector RAS.

3

Steek het ene uiteinde van de VGA-videoaansluiting kabel met de VGA-poort op de LCD-projector. De connector past alleen op de poort een manier. Nadat u de VGA-connector op de VGA-poort hebt ingevoegd, beveiligen u de connector op de poort door aanscherping van de bevestigingsmiddelen op de connector. Draai beide bevestigingsmiddelen rechtsom te scherpen hen.

4

Sluit het andere uiteinde van de VGA video verbindingskabels op de VGA-poort van de Dell Latitude D630. De connector op de laptop van de poort beveiligen door aanscherping van de bevestigingsmiddelen op de connector.

5

Zet uw Dell Latitude D630. Het zal automatisch de projectorscherm gebruiken als beeldscherm.

6

Klik op de "Start"-knop op de taakbalk en open "Control Panel". Dubbelklik op het pictogram "Voorkomen en Personalization". Selecteer het tabblad "Instellingen" in het venster dat wordt geopend.

7

Schakel de projector als het beeldscherm door te klikken op de vervolgkeuzelijst in het veld "Display". Schakel het selectievakje naast "Uit te breiden mijn Windows bureaublad naar deze Monitor" bureaublad uit te breiden. Of schakel het selectievakje naast "Dit apparaat gebruiken als mijn primaire Monitor" aan de projector gebruiken als enige beeldscherm.

8

Klik op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.