Instructies voor een Linksys Wireless netwerk

Instructies voor een Linksys Wireless netwerk


Als je moe bent van vast te zitten aan een één bureau werken op of gebruiken van het Internet, kunt u gebruik van een draadloze router en online gaan vanuit alle hoeken en gaten van je huis. Linksys is een populaire en hoog aangeschreven thuisrouter. Linksys heeft talrijke modellen, met inbegrip van de Linksys WRT400N, kunt u instellen en uitvoeren van een draadloos netwerk.

Instructies

Fysieke installatie

1

Hiermee stopt u het Linksys elektrische snoer in het stopcontact. Vervolgens sluit het aan op de router. Laat het zitten voor ongeveer 10 seconden.

2

Een Ethernet-kabel uit de telefoonaansluiting op de "Internet" poort op de achterkant van de Linksys router aansluiten. Vervolgens plaatst u een Ethernet-kabel in een van de poorten op de router op de computer.

3

Ga online en typ 'http://192.168.1.1' in de adresbalk op uw computer. Wanneer een pagina gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt, schrijft u "admin" voor beide. De basisopstelling pagina zal komen.

Programmering Setup

4

Voer uw voorkeurstaal aan de bovenkant van de installatiepagina van Linksys. Voor "Internet Setup" Kies "Automatic Configuration - DHCP," tenzij uw Internet serviceprovider anders zegt. Overslaan "Hostnaam" en "Domeinnaam". Tot slot, kies "Auto" voor "MTU."

5

Ontdek uw "IP Address" en uw "Subnet Mask", die u zal moeten krijgen van uw internet-leverancier. Ook vult u uw URL-adres onderaan deze sectie als "http://WRT400N.com."

6

Klik op "ingeschakeld" voor de "DHCP Server". De instelling voor "Start IP-adres", is afhankelijk van de informatie die door de Internet-Provider. Voor "Het maximale aantal van gebruikers" Selecteer "50." Ten slotte de tijd ten opzichte van uw tijdzone aanpassen, en, indien nodig, controle "daylight savings time veranderingen."

7

Andere computers verbinden met de router op een draadloze manier door het vinden van het computer netwerk symbool voor hen. Het is meestal in de bovenste rechts of lagere juiste hoek van het scherm, en is vaak een driehoek. Klik op het en een aantal netwerk systemen moeten verschijnen. Klik op "Linksys" en moet je bereid zijn om te bladeren.

Tips & waarschuwingen

  • Als de router niet meer functioneert, gewoon los te koppelen, kan wacht 10 seconden en sluit u het terug het het probleem oplossen. Als dat niet werkt, helpt start u de computer vaak opnieuw. Of doet u beide.