Instructies voor de Sunbeam Tech Hard Drive Adapter

Externe harde schijven gebruiken verschillende verbindingen om te communiceren met computers. De SATA (serial ATA) interface biedt snelle gegevensoverdracht, maar lijdt aan computers niet met een externe poort, die kan worden aangesloten op hen. Voorwaarde dat de Sunbeam Tech harde schijf adapter wordt gebruikt om de kloof te overbruggen, kunt u een externe schijf die is een SATA-interface op een computer de USB-poort, koppelen. De procedure is eenvoudig en vereist geen wijziging van het station of de computer-- noch doet het vereist geen extra software.

Instructies

1

Plaats de externe harde schijf met de SATA-aansluiting op het naast de computer waarmee het is om te worden gebruikt. Houd de Sunbeam Tech-harde schijf-adapter met de zijde met het label naar boven.

2

Line-up van de sleuven op de poort aan de zijkant van de Sunbeam met de pinnen in de connectoren op de externe harde schijf met het label "SATA HD". De poort van de verbinding "SATA HD" op de Sunbeam invoegen de connectors op de externe harde schijf.

3

Steek de meegeleverde externe voeding het netsnoer in een stopcontact. Sluit de voeding aan het netsnoer aan op de voedingspoort op de zonnestraal.

4

De juiste uiteinde van de mini-USB kabel aansluiten op de aansluiting op de Sunbeam thats tegenover de "IDE HD"-verbinding. Sluit het andere uiteinde van de mini-USB-kabel aan op een vrije USB-poort op de computer.