Instructies over het verwijderen van een harde schijf van een Dell Latitude D830De Dell Latitude D830-laptop is gericht op zakelijke professionals, maar wordt ook gebruikt door een scala aan andere gebruikers. Terwijl de meeste laptops een lange tijd met goede zorg en gebruik duren kunnen, kan zijn dat sommige vervanging of verwijdering van onderdelen. Het verwijderen van een harde schijf uit de Dell Latitude D830 is een snel en gemakkelijk proces voor elke gebruiker.

Instructies

1

De Dell Latitude D830-laptop afsluiten door te klikken op "Start", dan "Afsluiten", dan "Afsluiten." Verwijder de stekker van de AC-Adapter uit de laptop als het in heeft gestopt. Sluit het deksel van de laptop.

2

Aarden jezelf tegen statische elektriciteit door het aanraken van een metalen oppervlak of de buitenkant van de computer voor het verwerken van de harde schijf. De laptop over wegknippen, zodat de onderkant naar u wordt geconfronteerd. Verwijder de batterij uit de laptop door de batterij baai release-hendel glij- en trekken de batterij uit.

3

Gebruik de Phillips-schroevendraaier voor het verwijderen van de twee schroeven gelegen boven de baai van de harde schijf. De hard drive bay is gelegen aan de onderkant van de Latitude D830.

4

Haal de harde schijf en de omlijsting van de harde schijf van de laptop. Wees voorzichtig bij het doen dit om te voorkomen dat schade aan de harde schijf of bazel.

5

Verwijder de omlijsting van de harde schijf van de harde schijf door het verwijderen van de twee schroeven op de bezel. Haal de harde schijf uit de buurt van de bezel om de harde schijf-procedure te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Back-up gegevens voordat u de vaste schijf uit de Dell Latitude D830 verwijdert. Zelfs als je voorzichtig zijn bij de behandeling van de verwijderde harddisk bent, is het nog steeds mogelijk om beschadiging van de harde schijf. U kunt een back-up gegevens door kopiĆ«ren en plakken van bestanden van uw harde schijf naar een externe harde schijf, USB-flashstation of CD/DVD-R + W schijf voordat u de harde schijf verwijdert. U hoeft niet te vrezen voor back-up van de gegevens als u de harde schijf verwijdert omdat de harde schijf beschadigd is.