Instellen van uw Dell-Printer van de foto 926

Instellen van uw Dell-Printer van de foto 926


De Dell All-in-One 926 inkjetprinter is een persoonlijke printer, scanner, kopieerapparaat en fax machine die u toelaat om het produceren van kwalitatief hoogwaardige kleuren foto's, documenten en projecten vanuit het comfort van uw huis of kantoor. De printer wordt geleverd met een USB-kabel die het mogelijk maakt voor eenvoudige installatie, evenals een printer installatie-CD, waarmee de benodigde stuurprogramma's voor uw computer. Met ingang van 2010 is de 926 printer compatibel met zowel PCs van Vensters als Apple Macintosh computers, volgens de officiƫle website van de Dell-ondersteuning.

Instructies

Dell AIO 926 op Macintosh-Computer instellen

1

Het netsnoer aansluit op van de printer macht poort bevindt zich aan de achterkant van de printer en plaats het andere uiteinde van het netsnoer in een beschikbaar stopcontact.

2

Steek de usbkabel in de USB-poort op de achterkant van de printer en steek het smalle eind van de USB-kabel op de USB 2.0-poort op uw computer. Druk op de "Power" knop op de voorkant van de printer in te schakelen.

3

Invoegen van de "Drivers & amp; Utilities"-CD in het optisch station en dubbelklik op het CD-pictogram op het bureaublad. Klik op "Doorgaan" en volg de aanwijzingen op het scherm om de stuurprogramma-installatie te voltooien.

4

Klik op de "Apple"-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "System Preferences" in het drop-down menu. Klik op de Print & amp; Fax-pictogram in het venster Systeemvoorkeuren en klik op de "+" knop om een nieuwe printer toevoegt.

5

Klik op "Dell All-in-One 926-Printer" in de lijst van de printer en selecteer de "Add" knop in de rechterbenedenhoek van het printer-voorkeurenvenster.

6

Plaats het papier op de "In"-lade van de printer, de gidsen van de printer tegen het papier voor de beveiliging van het papier in plaats en vouw de lade "Out" naar beneden duwen.

Dell All-in-One 926-Printer op PC instellen

7

Sluit het netsnoer aan op de stroomaansluiting van de printer op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van de voedingskabel aan op een beschikbare stopcontact. Sluit de USB-kabel aan op de USB-poort op de printer en het smalle uiteinde van de USB-kabel aansluit op de USB-poort op uw PC.

8

Druk op de "Power" knop op de voorkant van de printer om zet het op en klik op de "Start"-knop in de linkerbenedenhoek van het bureaublad.

9

Selecteer "Control Panel" in het menu en klik op de hyperlink 'Hardware en geluid'. Klik op de hyperlink "Printers" en selecteer "Een printer toevoegen". Klik op de cirkel naast "Een lokale printer toevoegen" en selecteer "Gebruik een bestaande poort." Klik op "Volgende" om door te gaan, en klik op de knop "Bladeren".

10

Invoegen van de "Drivers & amp; Utilities"-CD in uw schijfstation en klik op de pijl naast de vervolgkeuzelijst in het venster van de diskette. Selecteer het cd-rom-station van de drop-down menu en klik op 'OK'. Klik op "Volgende" en "Finish" om de installatie van de stuurprogramma te voltooien.

11

Plaats het papier op de "In"-lade van de printer en druk op de gidsen van de printer tegen het papier om het papier in plaats veilig te stellen. Vouw de lade "Out" naar beneden.