Instellen van een ATSC-tunerkaart

Instellen van een ATSC-tunerkaart


Uw computer heeft een monitor die toont de videobeelden, bijna in dezelfde methode van een standaardtelevisie, maar meestal komt niet met de mogelijkheid om TV-programma's weergeven. Dit is omdat veel computers zonder een TV-tuner geïnstalleerd komen. In plaats van het kopen van een televisie naast uw computer, is het echter mogelijk om een ATSC-tunerkaart direct installeren op uw computersysteem. Deze kaarten kosten veel minder dan een nieuwe TV, zodat u een goede hoeveelheid geld bespaart.

Instructies

1

Uitgeschakeld op uw computer en verwijder alle kabels en draden lopen op de desktop. Verwijder de Phillips schroeven op de achterkant van de computerbehuizing en schuif het geval open te onthullen van het interieur van het systeem.

2

Het identificeren van de moederbord. Dit is het grote circuit bord in het midden van de computer. Langs de achterzijde van het moederbord zijn PCI-kaartsleuven. Deze "slots" Houd hardware add-ons, inclusief een ATSC-tunerkaart.

3

Schuif de ATSC-tunerkaart in één van de open PCI-kaartsleuven. Druk op de kleine hendel, gelegen aan weerszijden van de sleuf, voor het vergrendelen van de kaart op zijn plaats (om te ontgrendelen de aantrekkingskracht van de kaart van iets op elke hendel).

4

Sluit de computerkast, draai de Phillips schroeven en sluit alle kabels en draden weer aan op het systeem.

5

Hechten van een coaxiale kabel loopt van een kabel, satelliet of antenne bron op de "In"-poort op de ATSC-tunerkaart. Zet de kleine zilveren connector aan te scherpen de verbinding met de terminal.

6

Zet de computer en steek de driver installatie-CD. Volg de aanwijzingen van de wizard stuurprogramma installeren zodra het is geladen op het scherm en klik op "Install" om het stuurprogramma te installeren.

7

Start de computer opnieuw op (indien nodig) en plaats de software-installatie-CD. Zodra de installatie wizard ladingen de gebruiksrechtovereenkomst accepteert, verlaat de installatie naam en locatie als-is, kies vervolgens "Install" om de software te installeren.