Instellen Software voor een HP C7250-Printer

De HP Photosmart C7250 all-in-one printer heeft de mogelijkheid om te produceren afdrukken op regelmatige printerpapier, fotopapier en andere soorten media. De printer kan ook scannen en kopieën van de originele documenten maken. De Photosmart C7250 als functies wilt gebruiken met elke computer, moet u eerst het volledige softwarepakket van de printer op die computer installeren. Nadat de software is geïnstalleerd, wordt communicatie vergemakkelijkt door een USB-kabelverbinding.

Instructies

1

Zet de printer en de computer die u wilt gebruiken met de printer. Schoen opwaarts naar de besturingssysteem van de computer.

2

Plaats van de printer-installatieschijf in optische-schijfeenheid van de computer. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het instellen van de software op de computer.

3

Open de computer webbrowser hebt u niet de installatieschijf. Ga naar de startpagina van HP's en klik op "Ondersteuning en Drivers."

4

"C7250" typt in het lege vak en druk op "Enter". Kies het besturingssysteem van de computer in het drop-down menu en klik op "Next."

5

Klik op de plus insignia naast 'Drivers' en klik op de "Download" knop naast de volledige functie software optie. Download de installatiesoftware en volg de aanwijzingen op het scherm instructies.

6

Sluit de USB-kabel aan op de computer en de printer wanneer de installatiesoftware stuurt u om dit te doen.