Installatie-instructies voor de Presario 5000 geheugen

De Compaq Presario 5000 personal computer heeft drie geheugenkaartsleuven. Elke sleuf kan bevatten maximaal 256 megabytes (MB) van PC 133 SDRAM. De eenheid wordt standaard geleverd met 64MB geheugen en de maximale hoeveelheid geheugen die kan bevatten is van 768MB. Veilig de uitbreiding van het geheugen vereist een paar stappen zorgvuldig uit.

Afsluiten

De computer uitschakelt. Zorg ervoor dat de levering van de schakelaar is uitgeschakeld ook. Op sommige computers die kunt u het netsnoer aangesloten te bieden een actieve grond, maar gewoon om ervoor te zorgen, haal de computer. Kwijting de statische elektriciteit uit uw lichaam door het aanraken van een ongeverfd metalen oppervlak. Het is een zeldzame gebeurtenis, maar circuits kunnen worden gebakken door statische elektriciteit.

Binnen de Computer

Verwijderen van de computer te dekken, na de fotos van de eigenaar handmatige specifiek aan uw model. Zoek het moederbord en de geheugensleuven vinden. Als de "slots" vol zijn, verwijdert u de kleinere capaciteit modules. Ontgrendelen van de hendels aan weerszijden van de chips en trek elke spaander van het geheugen door de zijkanten of de bovenkant. Zorg dat u niet aan te raken de contacten op de bodem.

Kijk naar de contact inkepingen aan de onderkant van de nieuwe geheugenkaarten en line-up, zodat ze in de groeven van de RAM-socket passen. Er is slechts één manier waarop het geheugen zal passen in de sleuf, dus forceer niet de kaart in. Vergrendelen van de geheugenkaarten in plaats met de hendels.

Inschakelen

Breng het klepje weer, opnieuw aansluiten van de stroomkabel, schakel de voeding weer inschakelt en het inschakelen van de computer. De meeste computers zal de installatie automatisch herkennen. Raadpleeg gebruikershandleiding van uw apparaat voor meer informatie.