Inkscape Anime Tutorial

Inkscape is een vector graphics programma dat veel van de professionele functies die je verwachten heeft zou te vinden in een commercieel product zoals Adobe Illustrator of CorelDraw. Het heeft vele toepassingen, van het creëren van inhoud voor advertenties te maken van afbeeldingen voor webpagina's. Het kan ook worden gebruikt voor illustraties voor comics. Bijvoorbeeld, als u maken van het gezicht van een anime karakter willen zou, is dit gemakkelijk gedaan in Inkscape.

Instructies

1

Open Inkscape. Selecteer "Laag" in het menu en kies "Add laag." In het dialoogvenster naam van de laag "Head" en klik op "Toevoegen".

2

Selecteer het "Tekenen Bezier-" gereedschap in de werkbalk aan de linkerkant. In de opties onderaan, de standaardopvulkleur "" aan de schaduw die u voor de huid wilt.

3

Het "Tekenen Bezier-" gebruiken om de vorm van het hoofd op het canvas tekenen door punten toe te voegen. Als u op klikt om toe te voegen van deze punten, sleep met de muis aan te passen van de curve van de lijnen tussen de punten.

4

Maak een andere laag en noem deze "Hair." Wijzigen van de schaduw "Fill" tot u de gewenste kleur voor het haar. Gebruik het hulpprogramma "Tekenen Bezier-" om te tekenen het haar. Houd er rekening mee dat de anime haar meestal grote, puntige en zwaaien aan de ene kant is.

5

Maak een andere laag en noem deze "Eyes." De standaardopvulkleur "" wit te tekenen in de ogen voor het teken. Anime ogen moeten groot en rond zijn.

6

Herhaal deze procedure voor het toevoegen van functies op lagen. Sla uw werk op.