Informatie over Online Zoekertjes

Informatie over Online Zoekertjes


Online Zoekertjes zijn vrije-vorm forum-achtige advertenties die worden gehost door een Internet- of nieuws groep. De goederen en diensten op Internet classifieds geadverteerd kunnen variëren van korte termijn verkoop van odds en eindigt oproepen voor de werkgelegenheid. De komst van gratis zoekertje dienst Craigslist in de afgelopen jaren heeft online Zoekertjes erg populair, en gebruikers hebben geprezen, het gemak en de relatief gemak van het online plaatsen van advertenties.

Basics

Er zijn verschillende fundamentele kwaliteiten aan online zoekertjes. Alle advertenties zijn lokale gebaseerde, en meest belangrijkste de neiging om een sterke focus op grote metropolen zoals Washington, D.C., New York City en Los Angeles. Kleinere online geclassificeerde sites kunnen richten op het platteland en zeer specifieke content gidsen kunnen hebben. Alle online geclassificeerde sites hebben specifieke gebruiksvoorwaarden en bijzondere richtsnoeren die gebruikers moeten volgen.

Indeling

Hoewel meest online geclassificeerde diensten zeer ruime indeling richtsnoeren hebben, zijn er een paar dingen die in mening moeten worden gehouden bij het maken van de advertenties. Het is zeer belangrijk om te houden van uw taal kort en to the point. Hoewel er geen officiële woord beperkt online (zoals u zou vinden in een traditionele krant), de meeste mensen willen om te bepalen wat u reclame en kunnen beslissen of het klopt voor hen dadelijk. Een andere grote opmaak tip is om ervoor te zorgen dat u niet over of nalaten wat u aanbiedt. Omdat lokale advertenties hebben een snelle doorlooptijd, is het belangrijk dat wat u adverteren, of het een goed of dienst, kunt u onmiddellijk aanbieden.

Populaire Sites

Er zijn verschillende populaire online geclassificeerde websites, met inbegrip van Craigslist. Naast deze dienst zijn er ook verschillende kleinere beschermde sites, met inbegrip van Oodle, Amerikaanse gratis advertenties en struikelen hier. Vele sociale voorzien van een netwerkplaatsen, zoals MySpace, hebben een geheime component zo goed.

Internationale Classifieds

Naast online advertenties in de Verenigde Staten zijn er verschillende internationale online geclassificeerde sites. Kijiji en Gumtree zijn grote internationale sites, die voornamelijk ten behoeve van Aziatische en Europese markten. Sites zoals Indialist en IOL zijn land-specifieke, en dienen van India en Zuid-Afrika, respectievelijk.

Waarschuwing

De grootste ding in gedachten bij het schrijven (of lezen) online advertenties te houden is om te houden van uw persoonlijke gegevens voor jezelf. Of maken van of reageren op een advertentie, dat het is niet een goed idee om het uitdelen van uw volledige naam, sofi-nummer of adres, is geen kwestie wat de situatie. Als alle gebruikers om deze gegevens vragen, ze kunnen proberen te lopen een oplichterij en moeten worden gemeld aan de sitebeheerders.