Informatie over de Lucent WaveLAN/EG Ethernet Converter

Informatie over de Lucent WaveLAN/EG Ethernet Converter


Ethernet is de primaire lokaal gebiedsnetwerk technologie ingezet door bedrijven. Elke computer in het netwerk verbinding de Ethernet-kabel met de server. De WaveLAN/EG Ethernet converter is een LAN-accessoire waarmee u extra operationele flexibiliteit aan de LAN toevoegt.

Identificatie

Bedrijven kunnen een WaveLAN/EG Ethernet converter gebruiken om te transformeren van een standaard, bekabelde Ethernet-verbinding op een draadloze Ethernet-aansluiting. Door dit te doen, zijn ze vrij om te bewegen van desktops en laptops rond zoals vereist om arbeidsomstandigheden en productiviteit te verbeteren.

Compatibiliteit

De WaveLAN/EG Ethernet converter kaart past in de standaard draadloze kaart aansluiting op laptops en in de standaard ISA kaart bus op de meeste bureaus. Als de standaard "slots" niet over een laptop of desktop beschikt, zijn off-the-shelf adapters normaal beschikbaar te overbruggen de onverenigbaarheden.

Betekenis

Bedrijven kunnen de WaveLAN/EG Ethernet converter flexibiliteit toevoegen aan een bestaande bedrijfsnetwerk zonder de kosten die gewoonlijk geassocieerd met bedrading of het verplaatsen van een netwerk en/of kantoor computers gebruiken. Deze flexibiliteit kan aanzienlijk verhogen productiviteit van werknemers en de bodemlijn van het bedrijf.