IncrediMail Is mijn wachtwoord niet in het bezit

IncrediMail Is mijn wachtwoord niet in het bezit


IncrediMail is een media-rijke e-mail client u kunt meerdere identiteiten maken en organiseren en onderhouden van meerdere e-mailaccounts. Het biedt ook een paar extra functies voor u om te genieten, zoals Facebook connectiviteit en diverse opties van de huid. Zoals de meeste e-mailclients, uw wachtwoord voor uw e-mailaccount op IncrediMail kunt opslaan als u wilt en veranderen van die instelling gemakkelijk is. Als u uw wachtwoord bent vergeten of andere veiligheidsproblemen hebben, hebt u een aantal opties voor u beschikbaar in deze gebieden zo goed.

Wachtwoordinstellingen

Standaard onthoudt IncrediMail wachtwoord voor uw account, hoewel u of iemand anders mogelijk hebt u die instelling uitgeschakeld. Als u een nieuwe account maakt, kunt u de huidige instelling controleren nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt getypt voor de eerste keer. Wanneer uw rekeningen in IncrediMail wordt weergegeven, klik op de account die u momenteel maakt en klik op de knop "Eigenschappen". De instelling is onder het tabblad "Servers" onder het tekstvak "Wachtwoord". Controleren of de instelling voor bestaande accounts wijzigen door te klikken op het "Tools" drop-down menu, gevolgd door "E-mail Accounts," "Eigenschappen" en "Servers."

Password Recovery via Outlook

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt IncrediMail u herstellen hebt u ook Microsoft Outlook, een andere e-mailclient, op uw computer geïnstalleerd. Open IncrediMail en laat ze verbinden met uw e-mailaccount. Klik op de knop "E-mail ophalen" in de buurt van de bovenkant van het venster om dit te doen. Wanneer IncrediMail u vertelt dat er een probleem met uw gebruikersnaam of wachtwoord, klikt u op de "Forgot your password? Klik hier"link, die een venster dat u instructies over hoe om te proberen opent geeft te herstellen van uw wachtwoord. Deze functie is niet waterdicht, zodat u misschien niet kunnen herstellen van uw wachtwoord.

Andere Password Recovery

U kunt uw wachtwoord normaal rechtstreeks herstellen van uw Web-e-mailprovider. Een Web-e-mailprovider is het bedrijf waarmee dat uw e-mailservice, zoals Gmail, Yahoo Mail of Windows Live Mail, een afkorting voor Hotmail. Vaak, beantwoorden u één of meer veiligheid vragen die u ingesteld eerder om uw wachtwoord te resetten. Andere tijden u kunt aanvragen dat de provider e-mail een hyperlink aan een secundaire account die je hebt; deze link reset uw wachtwoord wanneer u daarop tikken. In zeldzame gevallen wanneer u niet elke secundaire opties instellen hoeft voor het herstellen van uw wachtwoord, kunt u uw Web e-mailprovider supportafdeling contacteren door een online formulier in te dienen, een e-mail te sturen of een telefoonnummer. Aangezien aanbieders serviceopties variëren, kijk naar uw downloadgedeelte van de website om te zien welke opties voor u beschikbaar zijn.

Identiteitswachtwoorden

Als u bezorgd over veiligheid of eventueel verlies van toegang aan uw account bent, hebt u een paar opties om te houden van IncrediMail veiliger. U kunt een wachtwoord instellen voor uw "identiteit" in IncrediMail, wat betekent dat wanneer u of iemand anders IncrediMail opent, een wachtwoord is vereist voor toegang tot uw account helemaal. U kunt deze functie vinden door te klikken op "Tools", "Identiteit" en "Identiteiten beheren"; in dit venster u klik op uw e-mailadres, gevolgd door "Eigenschappen" en vink de optie "Wachtwoord vereist". Houd in gedachten dat een computer-savvy persoon nog steeds uw e-mails op uw harde schijf, vinden kan aangezien IncrediMail niet met een wachtwoord beveiligen of versleutelen van deze gegevens.