Ik kan niet het formaat van een Deskstar 400

Ik kan niet het formaat van een Deskstar 400


Grote harde schijven meer dan 32 gigabyte niet kan worden geformatteerd met het FAT32-bestandssysteem met behulp van de hulpprogramma's van Schijfbeheer, onderhoud zoals Schijfbeheer in Windows 2000, Windows XP, Windows Vista en Windows 7. Als een schijf Deskstar 400 GB moet worden gedeeld door andere besturingssystemen dan Windows (zoals voor mobiel gebruik), wordt de opmaak van één FAT32-partitie compatibiliteit gemaximaliseerd. Gespecialiseerde schijf formatteren utilities of het Windows hulpprogramma voor de opdrachtregel 'Format' een Deskstar 400 configureren met het FAT32-bestandssysteem gebruiken.

Opmaken met behulp van Home Easus verdeling zetbaas

Open Easus Home partitie Manager. Klik met de rechtermuisknop op het station van de Deskstar 400 weergegeven in het venster partitie Manager en klik op "Create" in het drop-down menu. Typ een naam voor de nieuwe partitie in het veld 'Partitie Labels', klik op het vak "Drive Letters" en klik op de stationsletter die u wilt toewijzen. Klik op de "Maken als" drop-down box en klik op "Primair" als uw computer over minder dan vier partities of "Logisch" als uw computer over meer dan vier partities. Klik op de "Bestandssysteem" drop-down box en klik op "FAT32". Laat het vak "Partition Size" op het standaardformaat voor de gehele schijf toewijzen. Klik op de knop "OK" om het partitioneren en formatteren van de Deskstar 400 met het FAT32-bestandssysteem.

Opmaken met behulp van Windows-opdrachtregelhulpprogramma formaat

Klik op "Start" knop van uw bureaublad, typ "Diskmgmt.msc" en druk op de toets "Enter". Klik met de rechtermuisknop op het station van de Deskstar 400 vermeld in de onderste helft van het venster Schijfbeheer, klikt u op "Nieuw eenvoudig Volume" en klik op "Next" in het venster dat wordt weergegeven. Klik op "Next" om te accepteren van de standaard om te partitioneren van de hele schijf. Klik op de schijf brief drop-down box, selecteer een stationsletter en klik op "Next." Klik op "Dit volume niet formatteren" in het "Partitie formatteren" venster, klik op "Next" en klik op "Finish". Klik op "Start"-knop van uw bureaublad, typ "cmd", klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de opdrachtregel in het linkerdeelvenster en klik op "Looppas als beheerder". Type "indeling /FS:FAT32 Z:" behalve vervangen de "Z" door de stationsaanduiding van de Deskstar 400. Druk op de toets "Enter".

Formatteren met FAT32 formaat hulpprogramma

Klik op "Start" knop van uw bureaublad, typ "Diskmgmt.msc" en tik op de "Enter" toets. Klik met de rechtermuisknop op het station van de Deskstar 400 vermeld in de onderste helft van het venster Schijfbeheer, klikt u op "Nieuw eenvoudig Volume" en klik op "Next." Klik "Next" om de gehele schijf partitioneren. Klik op de vervolgkeuzelijst Station-brief, een stationsaanduiding toewijzen aan de Deskstar 400 en klik op "Next." Klik op "Dit volume niet formatteren" in het "Partitie formatteren" venster, klik op "Next" en klik op "Finish". Open het nut van "FAT32 formaat", klik op de "Drive" drop-down box en selecteer de stationsletter van de Deskstar 400. Voer een label voor de schijf in het vak "volumelabel". Klik op "Start" en de Deskstar 400 zal worden geformatteerd met het FAT32-bestandssysteem.

Opmaken met behulp van de Command-Line programma Fat32format

Klik op "Start" knop van uw bureaublad, typ "Diskmgmt.msc" en druk op "Enter". Klik met de rechtermuisknop op het station van de Deskstar 400 vermeld in de onderste helft van het venster Schijfbeheer, klikt u op "Nieuw eenvoudig Volume" en klik op "Next." Klik op de "Next" knop om te bevestigen dat u wenst te partitioneren van de hele schijf. Klik op de vervolgkeuzelijst Station-brief, een stationsaanduiding toewijzen aan de Deskstar 400 en klik op "Next." Selecteer "Gebruik geen opmaak voor dit volume" in het venster "Partitie formatteren". Klik op "Next" en klik op "Finish". Klik op de knop "Start", typ "cmd", klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de opdrachtregel die wordt weergegeven en klik op "Looppas als beheerder". "Cd \path_to_fat32format\" typt bij de opdrachtprompt, "path_to_fat32format" te vervangen door het werkelijke pad naar het hulpprogramma Fat32format en druk op "Enter". Type "fat32format Z:" behalve vervangen de "Z" door de stationsaanduiding van het station Deskstar 400. Druk op "Enter". "Y" type bij de opdrachtprompt om te bevestigen dat u de schijf formatteren en druk op "Enter" om het opmaken van de Deskstar 400.