Ik kan de Webcam niet vinden op mijn HP Pavilion dv2500Of u hebt met het benaderen van uw HP notebook ingebouwde webcam in slechts één programma of problemen als u lijken cant te vinden van het of het bijbehorende stuurprogramma overal op uw computer, wordt dit probleem waarschijnlijk veroorzaakt door een fout in de software of het besturingssysteem. Run een paar probleemoplossingsstappen te richten op de bron van de fout.

Windows-Updates

Een waarschijnlijke oorzaak van dit type fout is dat besturingssysteem is niet de camera's-stuurprogramma ondersteunt. Microsoft werkt met PC-fabrikanten problemen aan te pakken als deze, die is waarom het belangrijk is om te downloaden en installeren van updates wanneer ze beschikbaar zijn. Bezoek windowsupdate.microsoft.com voor de nieuwste updates voor uw versie van Windows.

Conflicterende programma 's

Als u kunt verschillende programma's worden uitgevoerd, terwijl u toegang probeert te krijgen de webcam, sluit u alle programma's behalve degene die u wilt gebruiken. Sommige programma's kunnen worden toegang tot de camera zelfs als u niet actief gebruikt, met name de webbrowsers en andere programma's die gebruikmaken van het Internet. Ook hebt u twee of meer webcam drivers, zou ze conflicteren met elkaar. Om de extra stuurprogramma's te verwijderen, klik op het menu 'Start', schrijf "Apparaatbeheer" in het vak "Zoeken" en selecteer "Apparaatbeheer". Klik op "Imaging-apparatuur." Klik met de rechtermuisknop op extra stuurprogramma's en kies "Installatie ongedaan maken."

Software fouten

Als u problemen bij het toegang tot van de camera via een programma zoals Skype of een andere IM-dienst ondervindt, Controleer dat u de nieuwste versie van het programma worden uitgevoerd en alle updates hebt geïnstalleerd. Bezoek de website van de programmafabrikant om te bepalen als u werkt met de nieuwste versie en als er geen updates beschikbaar om te downloaden. Ook bevestigen dat u alle beschikbare updates van HP hebt gedownload. Als u geen zelfs toegang de camera op uw computer vooraf geïnstalleerde webcam programma tot, moet u wellicht opnieuw de software te installeren om te lossen bestuurder fouten. Dit is waarschijnlijk het geval als u in staat toegang tot de camera voorafgaand aan een Windows-update waren, maar nu niet. Bezoek HP.nl voor uw notebook software en driver downloads en alle benodigde HP updates.

Hardwareproblemen

Als u hebben uitgesloten van elke mogelijkheid van de fout wordt veroorzaakt door uw software of besturingssysteem, is het probleem waarschijnlijk met uw webcam's hardware. Nemen van uw computer naar een reparatie specialist of HP customer support contacteren.