Iemand die je niet volgt TweetenWanneer u een regelmatig op je Twitter-pagina Tweet, kunt mensen na u en anderen een bezoek aan uw pagina weergeven uw berichten. Als u tweet van iemand die je niet volgt wilt, kunt u Twitter's "@Reply" feature, dat zich rechtstreeks richt op de gebruikersnaam van de persoon. Uw contactpersoon kunt zien uw antwoord op zijn pagina's "@Mentions" sectie en kan reageren op uw tweet gebruikend de zelfde methode.

Instructies

1

Log in op je Twitter-account als u niet reeds bent aangemeld.

2

Klik op het tekstvak onder "Wat er gebeurt?" en typ "@" gevolgd door de naam van de ontvanger. U kunt ook bezoek Twitter-pagina van de persoon en klikt u op de "Reply"-link onder een van zijn berichten.

3

Typ het bericht dat u wilt verzenden naar uw contactpersoon en klik op "Tweet."

4

Klik op de link "@Mentions" onder het tekstvak om te zien van eventuele antwoorden die u ontvangt. Vervolgens kunt u de "Reply"-link onder elk ontvangen bericht extra tweets verzonden aan de persoon.

Tips & waarschuwingen

  • Hoewel u kunt antwoorden bij afwezigheid verzenden naar mensen die je niet volgen, Twitter kunt u stuur hen directe berichten niet.
  • Hebt u een beschermde Twitter-account, niet kan je iemand die is niet na je tweet. De persoon zal kunnen zien uw tweet.