Ideeën voor het gebruik van SmartArt in Word 2007

Ideeën voor het gebruik van SmartArt in Word 2007


SmartArt bevindt zich in de groep illustraties onder het "invoegen" tab. Klik erop om uw SmartArt-selecties te maken. Nadat u de SmartArt-afbeelding hebt geïmplementeerd in het Word-document, gebruikt u de hulpmiddelen voor SmartArt aanpassen. Verschillende SmartArt-afbeeldingen kan afhankelijk van de informatie in het document van Microsoft Word 2007 gebruikt.

Toon tegengestelde ideeën of concepten

Een SmartArt-afbeelding als de Neutraliserende pijlen van het type relatie kan illustreren twee tegengestelde ideeën die worden beschreven in de rest van de Microsoft Word-document. Deze afbeelding en andere SmartArt-afbeeldingen van het type relatie kunt toevoegen visuele aantrekkingskracht aan het Word-document door de verbindingen te illustreren.

Structuur weer te geven

De hiërarchie type SmartArt-afbeelding kunt bouwen grafische bomen die structuur, zoals het beheer van een bedrijfsstructuur of de leden van een grote groep van organismen illustreren. Deze afbeeldingen illustreren hoe de verschillende leden van een groep zich tot elkaar verhouden.

Toon van de stroom van informatie

Cyclus graphics zijn bekend en de SmartArt-afbeeldingen bevatten een cyclus type gevuld met circulaire-achtige structuren. U kunt illustreren beroemde cycli zoals de watercyclus of van een organisme cyclus van het leven. Cyclus afbeeldingen tonen ook de stroom van informatie in een op zichzelf staand systeem, zoals de ontwikkeling van medewerkers binnen een bedrijf.

Toon groei

Groei in een bedrijf of in een populatie kan worden geïllustreerd door de piramide SmartArt-afbeeldingen. Biologische evolutie is vaak geïllustreerd met behulp van een piramide, maar bevolkingsgroei en hiërarchie kunnen ook een piramide gebruiken om aan te tonen van de groei en relaties.

Visuele lijstweergave

Op haar meest elementaire interessanter de SmartArt-afbeeldingen van het type lijst visuele te bullet lijsten. Deze lijsten kunnen een willekeurige hoeveelheid gegevens, van eindige objecten naar een chronologische volgorde van de stappen van de voltooiing van het project bevatten. Net als bij alle andere SmartArt-afbeeldingen, kan de lijst met afbeeldingen worden aangepast met kleuren en lettertypen.