Ideeën voor het gebruik van de Query

Ideeën voor het gebruik van de Query


Ongeacht wat de aard van uw bedrijf, kan een goed ontworpen database besluitvorming en strategische planning een stuk makkelijker maken. Query's kunnen een integraal onderdeel van die besluitvorming, waardoor zowel individuele afdelingsmanagers en leidinggevenden om de real-time informatie die ze nodig hebben om hun bedrijven verder te gaan en te profiteren van de huidige trends.

Minimum- en maximumwaarden

Het is vaak nuttig om te zien de minimale en maximale waarden in een database, voor besluitvorming doeleinden én als een hulpprogramma voor probleemoplossing. Bijvoorbeeld, kunnen databaseontwikkelaars een query maken die de laagste waarde in een bepaald veld als resultaat gegeven. Met deze query vindt help de ontwerper van de database eventuele anomalieën die een keying fout of ander probleem duiden kunnen. Managers kunnen ook gebruiken voor een query waarmee de maximale waarde voor het veld salaris te identificeren van de belangrijkste werknemers en ontwerpen van een plan voor verhogingen en bonussen worden geretourneerd.

Datumbereik Orders

Een van de meest nuttig type query is het soort dat invoer van de gebruiker bevat. Ontwerpers van de database kunnen een query samenstellen waarin verzoeken input van de gebruiker elke keer dat het wordt uitgevoerd. Dat kan elke gebruiker de query aanpassen zodat terug van de alleen de informatie die ze nodig hebben. Bijvoorbeeld, kan een query worden ontworpen om te vragen een begindatum en een einddatum, waardoor het gemakkelijk is voor managers om real-time informatie over verkoop, inkomsten en orderverwerking.

Totale omzet

Bedrijven kunnen gebruiken de query's in hun databases verslag de totale inkomsten voor het bedrijf, of om te melden inkomsten voor elk product het bedrijf verkoopt. Bouwen van een database waarin de informatie van het product en de inkomsten van het bedrijf maakt dat veel gemakkelijker te gebruiken van query's en rapporten om front-line managers en leden van het uitvoerend team real-time informatie te voorzien.

Volgorde Trends

U kunt een query om te controleren de trends binnen een organisatie samenstellen. Als het bedrijf waar dat u werkt producten rechtstreeks aan het publiek verkoopt, kunt u een query waarmee de som van het totale bedrag van alle orders voor een bepaald datumbereik, zoals een enkele kwartaal van het jaar. Elke maand kunt u een nieuw veld aan de query die het totale orders voor het kwartaal net voorbij berekent, hoofdzakelijk met behulp van een enkele query verslag over omzetgroei te helpen met het maken van prognoses over de toekomst van het bedrijf en de verkoop.